2777
2789

همه که مثل هم نیستن عزیزم 

ایندفعه بهتر فکر کن و تصمیم بگیر 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج خوب بشناس و سعی کن در موقعیت های مختلف ببینیش مثلا ناراحتی خوشحالی دعوا قهر و ... البته کاملا نمیشه شناخت ولی تا حد زیادی کمک میکنه . واقع بین باش و زود وابسته نشو به نظر من 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

منم دوس دارم بایه آدم خوب ازدواج کنم خیلی دلم گرفته اگه میشه واسم دعا کنید

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

میدونی خانم ها چون زود وابسته میشن دیگه بدی های طرف رو نمیبینن . ولی تو فک کن طرف توی مرحله تست هست . همینجوری بشناس برو و بیا و تو همون موقعیت های مختلف رفتارش رو بسنج  . کم کم متوجه میشی میتونی باهاش باشی یا نه . من با همین فرمول ازدواج کردم ‌ . به نظرم جواب میده ‌. 

در واقع رفتارها رو بعنوان نفر سوم ببین . از دور . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...