2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

83 بازدید | 7 پست

با مامانم سر یه چیز کوچولو بحثم شد داشتیم حرف میزدیم بابام بلند شد طبق معمول هر چی فحش بود بهم داد حتا خودشم میگ اگ بمیری راحت میشم چرا خدا نمیشنوه راحتش کنه 

چرا انقدر من بی کسم منی ک دلم نمیاد حتا یه زخم کوچولو رودسش بیینم بهم اینا رو گف 

اخی عزیزم درکت میکنم

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسیم هس منو درک کنه میخوام همه چیو تموم کنم بابام طفلی هم راحت بشه 

عزیزم این حرف رو نزن 

منم متاسفانه با پدرم مشکل دارم 

با از بین بردن خودت مشکلی حل نمیشه

براتون اون لبخندی رو آرزو میکنم که بعدش میگین"آخیش بالاخره شد"میدونی رسیدن کلا قشنگهرسیدن به آدمی که دوست داریرسیدن به شغل مورد علاقت،رسیدن به رویاهاتبراتون رسیدن رو آرزو میکنم :)                                           
عزیزم این حرف رو نزن  منم متاسفانه با پدرم مشکل دارم  با از بین بردن خودت مشکلی حل نمیشه

چرا وقتی مشکل بابام حل میشه چرا تموم نکنم بارها بارها آرزوی مرگمو  کرده یکیش امشب 

منی که تا جای ک در توانم باشه به همه کمک میکنم بد هیچ کسو حتادشمنو نخاستم  چرا انقدر بی‌کس و بدبختم 

چرا وقتی مشکل بابام حل میشه چرا تموم نکنم بارها بارها آرزوی مرگمو  کرده یکیش امشب  منی که ...

برای اینکه شما یک انسانی که حق زندگی کردن داره چرا باید حق زندگی خوب و ارزوهاتو برای کسی دیگه نابود کنی مهم این که خودت خودتو دوست داشته باشی عزیزم 

منم پدرم از این حرفها زیاد بهم میزد اوایل سخت میگرفتم حتی یکبار هم اقدام به خودکشی. کردم اما بعدش واقعا پشیمون شدم 

برای اینکه شما یک انسانی که حق زندگی کردن داره چرا باید حق زندگی خوب و ارزوهاتو برای کسی دیگه نابود ...

اخه با من همه تو خونه مشکل دارن از پدرم تا خواهرم همین الان خواهرم انقدر حرف بارم کرد انقدر زدن تو سرم انقدر سرکوفت زدن اصلا دیگ  از آدم بودن انسان بدن در اومدم با اینحال جونمو میدم براشون 

اخه با من همه تو خونه مشکل دارن از پدرم تا خواهرم همین الان خواهرم انقدر حرف بارم کرد انقدر زدن تو س ...

عزیزدلم منم احساس اضافه بودن تو خونمون رو دارم با این تفاوت که من خواهر ندارم رفتار برادرم کپی برابر اصل پدرمه اما گفتم که بعد اون خودکشی ناموفقی که داشتم تصمیم گرفتم زندگی کنم و به ارزوهام برسم اونارو هم به حال خودشون بزارم و فقط از خدا کمک بخام