2821
2789
عنوان

با شوهر فضول چ کنم🤷‍♀️

1146 بازدید | 22 پست

بنظر شما باشوهری که میره ریز به ریز اتفاقای خونه رو حتی حرفایی که میزنم تو ناراحتی همه چیو میذاره کف دست پدر مادرش و اونام دخالت میکنن و همیشه باعث ناراحتیم میشن میرم خونشون یا حتی بیرون منو محل نمیذارن چجوری رفتار کنم؟بهش هم میگم اصلا زیر بار نمیره میگه من هیچی بهشون نمیگم ولی کاملا مشخصه از رفتارشون.بنظرتون دلگرم باشم به این زندگی؟پدرمادرش هر توهینی هر حرفی بزنن اصلا چیزی بهشون نمیگه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامزد من اصن اینطور نیس ینی هیچیو به مامانش نمیگه کلا هوای منو هم خیلی داره البته در اینکه مادر شوهرم اخلاقش خوبه هم بی تاثیر نیس 

این رفتار زشته کلا خدا صبرت بده   

میدونی اینکه زیرش میزنه حرصم میده

چند وقته ازدواج کردین ؟بچه دارین؟خودت شاغلی یا نه و اینکه چن سالته و شوهرت چن سالشه ؟وشغل شوهرت چیه واینکه خونواده شوهر مذهبیه؟

اینارو واس درک شرایط میپرسم نه چیز دیگه ای ...

باهاش درددل نکن حرفاتو نزن جلو روش ایندفعه به مامانش اینا بگو پسرتون بی بی سیه چقد

ولی ی چندتا حرف از خودم در آوردم بهش گفتم فقط خدا خدا میکنم از دهن پدر مادرش بشنوم اون وقت میفهمم چیکارش کنم.بخدا دست و دلم ب زندگی نمیره همش بهش میگم تو غیرت نداری وایستادی تحقیر شدن منو دیدی حرفی نزدی.اینجوری میخای برات بچه هم بیارم که اونم دق بدی؟

خب شاید شما داری اشتباه میکنی و ایشون چیزی نمیگن بهشون

اخه هر حرفی امروز بزنم بهش فردا اونو از دهن پدرمادرش می‌شنوم. اصلا خودشونو به در دیوار میکوبن که بفهمونن شوهرم فضولی میکنه

میدونی اینکه زیرش میزنه حرصم میده

تو شخصیت مردا چنتا چیز خیلی مهمه یکی جو شغلی و تحصیلی و دیگه اینکه نوع خونواده ای که توش بزرگ شدن واس همین اون سوالارو ازت پرسیدم

بنظرم واس بچه هم زوده !!!

2825
2823
2791
2779
2792