2821
2789

سلام بچه ها من در کل 9 جلسه رفتم لیزر زیربغل

اولین دستگاهم با پوست تاچ میشد ژل میزدن اینا،6 جلسه اینو رفتم ولی نهایت بیست درصدش رفت باز در میومد

سه جلسه م دکا ایتالیا رفتم بازم در میارن

بحث چن تا دونه مو نیستا

حداقل پنجاه درصدش در میاد

نمیدونم دیگه کدوم دستگاه برم واقعا،اگه کسی تجربه شو داره بگه😿

منم لایک کن بی زحمت 

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم رفتم بدتر شدم 🥺

می رسد از جانب خدا مصلحت هایی که آرزویت بود🌱🌹... خدایا از تو میخوام به حق فاطمه زهرا سلام الله علیها بهم به زودی بچه سالم و صالح و خوشگل عنایت کنی و به من جایگاه مادر رو بدی. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا شکرت بابت همه چیز🙏🏻🌱🌹🌸

اسی از دکا راضی نبودی؟من واسه شارژ میخواستم برم😢

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین باید جای خوب و معتبر که قیمتشم نسبتا بالاتره بری 

جاهای معتبر ، خودشون پزشک دارن یا یک مشاور 

اون مشاور یا پزشک ، رنگ پوست شما رو میبینه ، با توجه به رنگ پوست و ضخامت مو ، بهت میگه چه دستگاهی خوبه 

مثلا من سبزه هستم و پوستم به تیرگی میره ، دستگاه کندلا 

جلسه ای ۹۰۰ هزار 

برام سنگینه ولی مجبورم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اگه مشکل هورمونی داشته باشی لیزر جواب نمیده تیرویید تنبلی تخمدن سندروم پلی کیستیک و .... باید قر ...

من یبار از اپراتور پرسیدم کیست و اینارو که تاثیر منفی میزاره یا نه گفت نه ربطی نداره😐

2825
2823
2791
2779
2792