با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
سلام عزیزم خوبین میشه در مورد بیماری برادرشوهرتون چند تا سوال له من جواب بدید و کمکم کنید.. منم همسرم سرطان روده داشتن.. خواستم بپرسم ایشون درمانشون تکمیل شد؟ چند لطفشون درگیر شده بود؟ الان خداروشکر چه مدته خوب شدن؟ خواهش میکنم کمک کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم خوبین میشه در مورد بیماری برادرشوهرتون چند تا سوال له من جواب بدید و کمکم کنید.. منم همس ...
سلام عزیزم تعداد لنف نمیدونم ولی دگیر شد لنف...درمانش کامل انجام شد ماه پیش مرحله اخر عمل بود..حالش خوبه..هر ۶ماه دیگ باید چکاب بره..کلا دکتر گفته سرطان روده خیلی درمان پذیر نگران نباشید
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
عزیزم توی تایپیکتون نوشتین که لنف درگیر شده ..یکم بالاتر نوشتین.. مرسی گلم جواب دادین.. نوشتید متاست ...
میدونم لنف درگیر بود ولی چ تعداد نمیدونم
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
عزیزم میشه جواب بدید که جلسات شیمی درمانی شون چند جلسه بود یا چند ماه بود و هر جلسه چند روز بود.. مم ...
باید بپرسم...صبر کنید
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee