2777
2789
عنوان

بچها رشته اتاق عمل

134 بازدید | 15 پست

بچها هنوز نمیدونم کارشناسی اتاق عمل و هوشبری میارم یا نه 

ولی بنظرتون مقطع کاردانی شو اگر شد برم؟ بعد برم کارشناسی رو بخونم 

فقط اگر میشه بگید چجوریه شدتیط کاردانی و بعد کارشناسی 

کاردانی یکی دوتا شهر تعهدی داره اونم برای بومی اون شهرا فقط

شما شرایطشو داری؟ 

اگه داری که بعدش یه آزمون کاردانی به کارشناسی داره ولی فک کنم باید تعهدتو تموم کنی 

کاردانی یکی دوتا شهر تعهدی داره اونم برای بومی اون شهرا فقطشما شرایطشو داری؟ اگه داری که بعدش یه آزم ...

من استان خراسان شمالی ام میشه یا ن؟

شرایطش چیان مگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استان خراسان شمالی ام میشه یا ن؟شرایطش چیان مگه

تا جایی که میدونم شهرستان چابهار و کرمانشاه یه تعداد کاردانی اتاق عمل از افراد بومی همون شهرستان جذب میکردن که حدود ۶ ۷ سال تعهد خدمت توی مناطق محروم همین شهرستان رو دارن

شما بومی این شهرستانا نیستین 

البته من امسال دفترچه رو مطالعه نکردم نمیدونم خراسان شمالی هم جذب دانشجو کاردانی داره یا نه

بنظرتون ارزش داره؟

من کلا با هیچ رشته تعهدی موافق نیستم حتی پزشکی

اینو وقتی می‌خواستم انتخاب رشته کنم میدونستم ولی الان که توی خود سیستم کادر درمانم بیشتر به این نتیجه رسیدم

ولی خب اگه اون منطقه تعهد محل زندگی قبلیت باشه شاید خیلی اذیت نشی

من کلا با هیچ رشته تعهدی موافق نیستم حتی پزشکیاینو وقتی می‌خواستم انتخاب رشته کنم میدونستم ولی الان ...

ببخشید درباره رشته میکروبیولوژی و بهداشت بنظرتون خوبن؟

ببخشید درباره رشته میکروبیولوژی و بهداشت بنظرتون خوبن؟

میکروبیولوژی که خب اشباع شده یکم متاسفانه

بهداشت عمومی طرح اجباری داره دوسال، میتونی یکم خودتو جا بندازی و کار یاد بگیری ولی خب بعدش یکم جذب شدن سخته مگه اینکه تو شهرای کوچیک با مراکز بهداشت زیاد باشی و نیرو بگیرن چون آزمون استخدامی که کلا اکثر رشته ها رو کم میگیره و مراکز خصوصی ام خیلی برای بهداشت جذب ندیدم داشته باشه

پس من‌الان چیکار بکنم🤦🏻‍♂️

فقط دعا کن رشته ای که اینده داری قبول بشی دعا تاثیر داره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

کاراکوزیا بین ۱۰ الی ۱۵ حقوق داره ها

۱۰ تومن خب واسه کسی که بار زیادی از دفتر رو دوششه کمه بنظر من

و اینکه همینم اگه برای کارآموزای وکالت میری باید آزمون وکلا رو قبول بشی که شنیدم خیلیییی سخته

البته علاقه مهم تره ببین حسابداری دوست داری یا حقوق