2777
2789

سلام خانم‌ها، با تموم درموندگی و استیصالم با تموم حال بد و بغض و اشک و گریه هام ازتون یه خواهش و تمنایی دارم.

به تمام مقدساتتون قسم، به هر شکلی به هر روشی به هر چیزی که در توانتون هست برای برادرم دعا کنید.

اگر راه مجربی بلدید بهم یاد بدید اگر آدمی هستید که دعاهاتون میگیره دعا کنید اگر دل پاکی دارید دعا کنید هر دینی که دارید هر آیینی که دارید به هرچیزی که اعتقاد دارید، کارما خدا کائنات هررررچی….

فقط دعا کنید برای داداشم حالش خوب بشه، اعتیاد داره هرکار بگید کردیم خوب نشده توروخدا دعا کنید فقط و فقط بخاطر معصومیت دختر کوچولوش که عااااااشق پدرشه حالش خوب بشه. روزی نیست نگاه به این بچه نکنم و اشک نریزم روزی نیست این بچه رو نبینیم و نمیریم و زنده نشیم😭😭😭😭😭

❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا به دلش بندازه ترک کنه 😔

تا خودش نخواد نمیشه  

ان‌شاءالله گره کارتون باز بشه و ترک کنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باید خودش بخواد فقط وقتی که بخواد و اراده کنه تمومه...ما تو اقوام دور داریم شدیدا اعتیاد داشت و چندبار هم کمپ رفت باز دوباره..اما وقتی خودش خواست و اراده کرد ترک کرد و بعد اون خدا رو شکر خیلی تو زندگیش پیشرفت کرد ...کمپ خیلی مهمه که خوب باشه و اعتماد به نفس بده بهشون 

ببریدش دکتر ما با داییم این کارو کردیم 

ی تصادف کرد و کلیش اسیب دید 

با دکترش دست به یکی کردیم پرونده ی ساختگی درست کردیم 

ک اگه باز سمت مواد بره هم بکشه میمیره ازش امضا گرفتن یجورایی ترسوندنش 

همون شد ک الان هشت ماه ک پاکه 

دو بهش انگیزع بدین 

اما بعد ترکش ی موجود بی احساس و عصبی میشه ک حد نداره پدر خودم تا تریاک میکشید اخلاقش حرف نداشت

مث فرشته بود اما الان چی مث ی ادمی ک هیچ احساساتی نداره شده شده ربات 

ترک کرده دوساله 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

کمپ هم بردینش عزیزم ؟ چرا یه مدت طولانی نمیذارین کمپ بمونه

اره هم بزور هم به درخواست خودش

ما مشکلی نداریم خودش انقد زنگ میزنه یماه که میشه بیاین من خوبم و ….۰

❤️‍🩹

چی مصرف میکنه؟ چیکارا کردین؟

نمیدونم چی مصرف میکنه گل رو میدونم و یه مدت قبل اینکه کمپ بره تو جیبش هرویین پیدا کرده بودیم ک بردیمش

جدیدا نمیدونم چی مصرف میکنه ک توهم میزنه😭😭😭😭

کمپ بردیمش/ باهاش حرف زدیم با زبون خوبی با گریه با…/ التماس کردیم/ زنش تهدید به طلاق کرد و…. دیگه نمیدونیم چکار باید بکنیم از لحاظ راز و نیاز و دعا هم که دیگه نگم براتون

❤️‍🩹

باید خودش بخواد فقط وقتی که بخواد و اراده کنه تمومه...ما تو اقوام دور داریم شدیدا اعتیاد داشت و چندب ...

خودم میخوام از فردا بیوفتم دنبال جایی که تنبیهشون نکنن شکنجه ندن و روانپزشک داشته باشه و با دارو پیش ببرن امیدوارم موفق بشیم😭😭😭😭😭 دعا کنید تو رو خدا

❤️‍🩹

اره هم بزور هم به درخواست خودش ما مشکلی نداریم خودش انقد زنگ میزنه یماه که میشه بیاین من خوبم و ….۰

خب شما نباید برید دنبالش چرا حرفشو گوش میدید بذارید چند ماه بمونه

خدایا برای همه چی شکرت

ببریدش دکتر ما با داییم این کارو کردیم  ی تصادف کرد و کلیش اسیب دید  با دکترش دست به یکی ...

مشکلی نداریم اصن بی احساس بشه زورگو بشه بی حرف بشه هرچی فقط نمیخوایم با زندگی خودش و این بچه و ابروی خودش و خانواده بازی کنه جدیدا متوهم و پر رو شده نمیدونیم چی میکشه.

❤️‍🩹

خب شما نباید برید دنبالش چرا حرفشو گوش میدید بذارید چند ماه بمونه

تهدید میکنه فحش میده شغلشم طوریه که تعمیرگاه داره و خداروشکر درامدش خوبه خودش یماه ک میشه میگه مشتریهام رو از دست میدم کار مردم دستمه و ….. ما میگیم به درک بذار خودت خوب بشی اول ولی انقد رو مغزمون میره که…. 😭😭😭😭

❤️‍🩹