2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ، من با جاهای دیگه مقایسه نکردم ولی وقتی میری خرید خودشون میگن اگه ارزون تر از جای دیگه پیدا کر ...

این جمله وسوسه کننده س

ولی واقعا فکر میکنی چند درصد مردم اینقدر بیکارن بعد از خرید چیزی که میخواستن پاشن راه بیفتن تو شهر فروشگاه های مختلف قیمت بگیرن ببینن ارزون تره یا گرون تر؟!!!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
این جمله وسوسه کننده س ولی واقعا فکر میکنی چند درصد مردم اینقدر بیکارن بعد از خرید چیزی که میخواستن ...

میگم منم قیمت نکردم خودم ولی خب خریدی ک داشتم راضی بودم ولی اگه کسی میخواد مطمعن بشه باید بپرسه حداقل یکی از اجناسشو و اینکه خب قسطی کمتر جایی الان قبول میکنن

❤️
بقیه جاها هم میکشن روش ولی شنیدم اینجا خیلی میکشه روش

بله 

مثلا خرداد ماه یه ماشین ظرفشویی پاکشوما نقدیش ۱۸ بود اقساطش ۸ ماهه ۲۳ و نیم فک کنم ، اگر اشتباه نکنم 

خیلی سود بالایی رو اقساطی ها میکشن

در حالیکه اگر چک داشته باشی خیلی از فروشگاه ها چکی و شرایطی فروش دارن ، انقدرم نمیکشن رو مبلغ 

آدم ها همه ماهند ، نیمه تاریک شان را به دیگران نشان نمی دهند، آدم ها ماهند 💫 عباس معروفی 
نقد خریدم اوایل تابستون  اره خوبه همه جاش نوشته ارزون تر پیدا کردی بیار به هر حال جای معتبریه

میخواستم اقساطی خرید کنم .میگن اقساطی خیلی گرونتره .حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه؟