2777
2789
عنوان

انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی

233 بازدید | 21 پست

سلام .

دوستان من مدرک دیپلم فنی دارم میخوام برم رشته ایی که انسانیه دانشگاه روزانه  . امکان هست قبول بشم؟ 

تاثیر سوابق تحصیلی چون مدرک دیپلم فنی دارم میخوام برم انسانی نصف میشه و شانس قبول میاد پایین.

رشته آنچنان پرطرفداریم نیست بگی معدل بالا ها میرن . میترسم قبول نشم این آخرین شانسمه توروخدا واسم دعا کنید..

مگه با سوابق تحصیلی روزانه میشه اورد؟ من رفتم آزاد

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پیش دانشگاهی یا کاردانی  خونده باشی 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
شرط معدل داره؟چه معدلی میخواد برای آزاد؟

داره ولی معدل براشون مهم نیس خیلیا قبول میشن من خودم معدلم۱۶ بود

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
منم ثبت نام کردم تو واسه من دعا کن منم واسه تو بخدا سر چهارمین بار دارو ثبت نام میکنم دیگه خدایااااا ...

ایشالا قبولی دعا میکنم واست منم خیلی استرس دارم کاش جوابش فردا میومد

مگه با سوابق تحصیلی روزانه میشه اورد؟ من رفتم آزاد

دانشگاه خیلی کمی هستن روزانه رشتشون که تاپ نیست همون آمار شیمی محض مهندسی فضای سبز و ادیان عرفان و و و چیزای الکی دیگه. آزاد پول میخواد وگرنه میرفتم . میشه بپرسم چه رشته ایی رفتی

از رشته فنی راضی نبودی؟میشه بگی چرا و چی میخوندی؟

کلا از کلاس ۱۰ رفتم همون هفته اول خوشم نیومد. 

کار عملی خوشم نمیاد 

درضمن باید برای کار پیدا کردنش باید سابقه کار داشته باشی درساشم مربوط به ریاضی بود که من ریاضیم بده 

مهندسی برق

داره ولی معدل براشون مهم نیس خیلیا قبول میشن من خودم معدلم۱۶ بود

میشه بپرسم چه رشته ای میخونی؟

اگر معدل مهم نیست پس بر چه اساسی هست؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم