2777
2789
انقدر دردای تو زندگیم زیاد بودن که پریودی ذره ای ازارم نمیده😂اینجوریه تو مدرسمون ک دخترای کلاسمون ک ...

امروز یکی از دخترای کلاس پریود شد طوری که نشست گریه کرد ،ای اره من پریود شدم ای دلم ای خدا

والا ماهم پریود می شیم ولی ی چی هست اسمشم قرصهههه

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص چی تأثیر دارهه

من ایپوبروفن میخورم همیشه دکتر زنان داد گف دردت رو خوب می کنه  و واقعا تاثیر داره

نوافن هم خوبه

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

عزیزم رحمت رو گرم کن . رو کاشی و سرامیک و سطوح سرد نشین. تغذیه رو رعایت کن گرمی بیشتر بخور تو پریودیت هم کاچی بخور با روغن حیوانی خیلی رو دردت تاثیر داره . هرچی رحم گرمتر باشه درد پریودی کم و کمتر میشه

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

تنها چیز مثبتی ک برا من داره اینه یه هفته نماز نمیخونیالبته مثبت نیست ولی یه رست محسوب میشه😁🤣

از اون مهمتر اینکه خیالت راحت میشه حامله نیستی و تو مجردی هم میفهمی بدن سالمی داری 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

[QUOTE=400279237]آخه تی پریود میشی یا حامله میشی میای تو اینجور تاپیک ها؟😃 من کمک میخواستم از دخترا نه بگی پسرا بدبخ ...[/QUOT خیلی خوب بود 😂😂