2777
2789
عنوان

بنظرتون برم یا نه؟😫

98 بازدید | 6 پست

دارم دیپلم ی رشته دیگه رو میگیرم برا کنکور. بعد چندتا درس رو گذاشتم دی ماه بدم. مثل عربی و دینی و..

الان من دینی رو نرفتم چون خیلی زیاد بود نرسیدم بخونم و نمیرفت تو ذهنم باید غیبتمو موجه کنم. فردام عربیه. که نصفش مونده خیلی زیاده هردرس. فک میکنم امادگی لازم ندارم و کامل نمیرسم تا شب بخونم. از اونطرفم واسه هر درس یه مقداری پول دادم و..

نمیدونم چیکار کنم. من میگم بزارم خرداد هم برا کنکور خوندمش و امادم هم از اونور همه اختصاصی هام برا خرداده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انتخاب واحد کردم. مث بقیه ک فقط ترم اول باید بدن نیستم. من کل کتابم

عزیزم منم ترمیم معدل کل کتاب رو دارم خیلیا دیگه هم دارن حتی مورد بوده چند روز پیش رفته امتحان دینی رو براش بذارن خرداد بهش گفتن نمیشه باید زود تر میومدی تو الان دینی نرفتی عربی هم نری بعدشم یک بار فرصت هست از ی جای مطمعن بپرس ببین میتونی اینایی که نرفتی خرداد امتحان بدی یا نه آخه یک بار فرصت ترمیم معدل هست و نری صفر می‌ذارن دقت کن دختر خراب نکنی فرصتتو ها

عزیزم منم ترمیم معدل کل کتاب رو دارم خیلیا دیگه هم دارن حتی مورد بوده چند روز پیش رفته امتحان دینی ر ...

آخه من ترمیم نیستم. چون دینی و عربی که باید امتحان بدم با تجربی و ریاضی فرق داره.چندتا درس و مبحث بیشتره. دیپلم حساب میشه. بجز چندتا درس مثل سلامت بهداشت و.. که میتونم ترمیم حسابش کنم