2777
2789

خانوما من تقریبا یک ماه دیگه عروسیمه

هر کس هر تجربه ای داره

و چیزایی که تجربه کرده و مهمه  

و هر چیزی که لازمه تو زندگی متاهلی و زناشویی بدونی بهم بگید

ممنونم ازتون🥰🍓

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

من که مجردم باااجازتون میگم عزیزم زیاد شام و ناهار نخور  این یک ماهو..چاق بشی تو لباس عروس خوش اندام بمون...ان شاءالله خوشبخت بشی..مبارکه

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که مجردم باااجازتون میگم عزیزم زیاد شام و ناهار نخور  این یک ماهو..چاق بشی تو لباس عروس خوش ...

جآنآ عزیزمم😂😍

چشم حتما خودمم اشتهام زیاد نیس

مرسی گلم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بنظر من

۱. همیشه در خانواده شوهر فقط شنونده باش، نظرتو صریحاً بیان نکن

۲. با هر کدوم از اعضای خانواده شوهرم که دوست صمیمی شدی ، محتاط عمل کن ، بشنو و حرفی نزن.

۳. کوچکترین و خصوصی ترین مسائل خودت و همسرتو به اعضای خانواده اش نگو.

۴. با افعال و ضمایر جمع همیشه صداشون کن، بابت کوچکترین کاری ازشون تشکر کن.

۵. از اهداف و آینده ات و نقشه هات بهشون چیزی نگو، فقط با اعمال و کارهات بهشون ثابت کن.

۶. برم آب بخورم بقیش یادم بیاد

فقط می‌توان تجربه خودمو بهت بگم اینکه فایلتون با اقوام شوهر رعایت کن.سلام علیک خداحافظ .صمیمی نشو

مرسی عزیزم

من مشاور پوست و مو هستم در این باره کمکی خواستی میتونم کمکت کنم 😂

فقط این رو بگم زیاد به شوهرت رو نده هر چی اون گفت بگی چشممم اگه دوست نداشتی محکم بگو نه 

نه گفتن رو باید از الان یاد بگیری خیلی به دردت میخوره 

دستتم تو جیب خودت باشه خیلی خوبه دیگه بهش التماس نمیکنی که بهت پول بده 

می تونم بپرسم چند سالتون🤩

خوشبخت بشین انشاالله ❤️

بنظر من ۱. همیشه در خانواده شوهر فقط شنونده باش، نظرتو صریحاً بیان نکن ۲. با هر کدوم از اعضای خانو ...

مرسی جانم🌱🔥

از یکی دو ماه اول خونه داریت تمام لذت رو ببر اون بویی نویی که وارد خونه میشی از همه و همه اش لذت ببر

یک سال پیش که رفتم خونم بهم یکنفر اینو گفت معنی حرفش رو الان که گذشته متوجه میشم بهترین حس رو اون دوران حس میکنی

من مشاور پوست و مو هستم در این باره کمکی خواستی میتونم کمکت کنم 😂 فقط این رو بگم زیاد به شوهرت ...

خدا روشکر نه گفتن رو بلدم😁

۱۸ سالمه عزیزم

از یکی دو ماه اول خونه داریت تمام لذت رو ببر اون بویی نویی که وارد خونه میشی از همه و همه اش لذت ببر ...

اهوم دقیقا خیلی حس خوبیه😍