سلام عزیزم اومدم بهت پیام بدم ولی چون باهم دوست نیستیم نمیشه البته این رو من نمیگم این نی نی سایت میگه. من از این سایت اصلا خوشم نمیاد چون هرکی به خودش اجازه میده در هر مسئله ای که تخصص نداره اظهار نطر کنه ولی اومدم یه نصیحت خواهرانه بکنم و برم چون فقط به خاطر شما عضو شدم.
شنیدی میگن زندگیت با همسرت رو حتی برای پدر و مادرت هم تعریف نکن، ولی من بهت میگم از گفتن زندگیت درحالی که خودت مخفی هستی و مشاورت هم مخفی بیشتر پرهیز کن. چون دوست و آشنا باز سر یه سری حرمت ها از گفتن یه سری مسائل پرهیز میکنن یا باز توی خیرخواهی شوت بیشتر اعتماد هست تا کسی که معلوم نیست سطح سواد و فرهنگ و اعتقاداتش چیه، و اصلا از روی خیرخواهی داره حرف میزنه یا حسادت و عقده هاش.
دقیقا مساله بیان زندگی توی همچین سایتهاییه. طرف پشت اکانت کاربریش قائم شده و هر حرفی دلش بخواد میزنه.( مثل گسی که معلوم بود از مذهبی ها دل خوشی نداره و خودش هم گفت ببینمشون فرار میکنم خب معلومه داره طبق گاردهای خودش حرف میزنه)
حتما حتما حتما بلز هم میگم جتما به مشاور خانواده مراجعه کنید توی زندگی زناشویی تون، نگین اینکه مهم نیست. خیلی از همین حرف ها الان تموم میشه ظاهرا ولی دوباره سر یه مساله جدید خودش رو نشون میده و این خیلی خطرناکه.
اگه الان که تازه زندگیتون رو شروع کردید این مساله رو پشت گوش بندازی و سر هر دعوا حالا یا شما کوتاه بیای یا همسرت بدون اینکه اوت مساله براتون حل بشه، این مساله فراموش نمیشه میشه یه کینه که سر هر دعوا خودش رو نشون میده و خدای نکرده میشی مثل مادر من که سی سال این کینه ها جمع شد و حل نشد و الان دیگه با مشاور کارشون با پدرم حل نمیشه رفتن پیش متخصص روان ک قرص مصرف میکنه. پدرم خیلی مرد خوبیه و خیلی با مادرم راه میاد ولی این نتیجه اون حرفهایی بوده که اوایل زندگی شون زده شده و فقط گذشتن ازش ک حل نشده.
کتاب هم خیلی بخون کتاب خیلی بهتر از این ادمهای مخفی بهت کمک میکنه مثل کتاب های محسن عباسی ولدی که واقعا آدم متخصصیه، یا جان گاتمن مثل کتاب چرا ازدواج ها موفق نمیشوند و ...
این مساله مشاور رو اصلا پشت گوش ننداز من هی به خواهرم میگفتم و گوش نمیکرد الان با دوتا بچه به این نتیجه رسیدن که برن پیش مشاور.
و این که امیدوارم خوشبخت بشی و دیگه مسائل به این مهمی رو توی فضای به این بزرگی که معلوم نیست کیه که داره باهات حرف میزنی نگی.
ببخشید که اومدم تو این تاپیکت ولی نمیتونستم حرفم رو نزنم