2777
2789
عنوان

حس ششمی هست لطفا بیاد خدا خیرتون بده کلی دعا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 202 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درسته

دعا کن برام خیلی محتاجم به دعا

مرسی عزیزم الهی از خدا هرچی بخوای بهت بده

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
عشقم برمیگرده اگه آره کی برمیگرده بهم می‌رسیم؟! 

برمیگرده و بهم میرسید اخر سال 

پسر هستم،چون خیلی شر و شیطون بودم مامانم همیشه بم  میگفت اتیشه دیگه روم‌ موند
دیگه حس ششمی‌لابد علم غیب هم داری 🙄

عاااااا 

من همیشه اول هر تایپیکی که بودم گفتم به این چیزا اعتقاد نداشته باشین عادل و آگاه قطعا خداونده 

بعدشم من موکل یا جن ندارم بفهمم صرفا حسمو ب کسایی که سوال میپرسن میگم همیشه هم گفتم حسم قوی نیست 

خانوماااا تو رو خدا زندگیتونو بر پایه حس ششم جلو نبرین یا فک نکنین هر چی حس ششمیا بگن همون میشه 

حس ششم هست اما بیشتر برا اطرافیان خوده شخص نه برا غریبه ها 

من بعضیا قشنگ تو ذهنم شکل میکیرن چهرشونم میاد تو تصورم نمیدونم چرا فقط ب بعضیا اینجوریه ولی ب بعضیام هیچ حسی ندارم 

خانوما صرفا هر حسی درست نیست 

خونه بیرون فرق نداره دمای شهرمون منفی ۱۰ شده داریم قندیل میبندیم

مواظب باش سرما نخوری جات گرم باشه

پسر هستم،چون خیلی شر و شیطون بودم مامانم همیشه بم  میگفت اتیشه دیگه روم‌ موند
عاااااا  من همیشه اول هر تایپیکی که بودم گفتم به این چیزا اعتقاد نداشته باشین عادل و آگاه قطعا ...

میشه ازت خواهش کنم رو من تمرکز کنی؟؟؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا