2777
2789
عنوان

حس ششمی هست لطفا بیاد خدا خیرتون بده کلی دعا میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 202 پست
فکر میکنم روحیه لطیفی داشته باشین و زندگی عاشقانه ای و اینکه خیلی با اصالتو باکلاسین  در واقع ...

نظر لطفته عزیزدلم🥰😘❤️

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

فکر میکنم روحیه لطیفی داشته باشین و زندگی عاشقانه ای و اینکه خیلی با اصالتو باکلاسین  در واقع ...

پستاتون رو زير تاپيك ها ديدم خيلي حس خوبي ازت گرفتم😍

خواستم بدونم راجع ب من چي حس ميكني گلم؟؟؟

كي مادر ميشم ؟ دو بار باردار شدم و نشد و نموندن 😣تروخدا بگو كي باردار ميشم ك بمونه
و حست نسبت به جنسيت بچم چي هستش؟

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستاتون رو زير تاپيك ها ديدم خيلي حس خوبي ازت گرفتم😍 خواستم بدونم راجع ب من چي حس ميكني گلم؟؟؟ كي ...

نظر لطفته قشنگم ❤️

فکر میکنم تحصیل کرده و باسوادین 

باشعور باعقل نمونه بارز یه خانوم ایده آل 

غمگینی و دلت گرفته (انشالله همه چیز درست میشه ، همین روزا از ته دل میخندی و شاد میشی)

من میگم قبل عید باردار میشین و توی سال ۱۴۰۲ هم فرزندتونو در آغوش میگیرین ناامیدی به دلتون راه ندین و استرسم نداشته باشین آخه قراره پسر کوچولوتونو در آغوش بکشین 

و اینکه فکر میکنم همسرتون عاشقانه دوستتون داره و شمارو خانوم فهمیده و موقری میدونه 

اینکاراییا که میگم انجام بدین با باور قلبی حتمااا نتیجشو میبینین 

هر شب قبل از خواب فرزندتونو با چهرش تصور کنین و اینکه چه جنسیتی دوست دارین و اینکه اونو واقعی بدونین و بابتش از خداوند تشکر کنید و شکرگذار باشین 

علاوه بر فرزند برای بقیه خواسته هاتونم هر شب قبل از خواب میتونین این کارو انجام بدین مثل تصور بارداری، ماشین،خونه و...

چون شما بابت چیزهایی که خداوند هنوز بهتون نداده شکرگذار بودین خداوند بهتون میبخشتشون 

نظر لطفته قشنگم ❤️ فکر میکنم تحصیل کرده و باسوادین  باشعور باعقل نمونه بارز یه خانوم ایده آل& ...

واي كه همشوووووو راست گفتي من فداتشم كه دل گرفته ام رو شاد كردي 🥺😍 الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده دختر مهربون و خوش قلب💕

من هميشهههه و هميشههه شكر گذاري ميكنم و كردم چشم رو چشمم حتما بيشتر انجام ميدم و اين ايده ك گفتين قبل از خواب عاليه🤩

چون متاسفانه شبا قبل از خواب مغزم ميشه پر از افكار منفي😔

انشالله ميتونم و روي فكرم تمركز ميكنم و از امشب شروع ميكنم ❤️

از خدا برات بهترين هارو ميخوام ستايش جان😍💕🤍

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
واي كه همشوووووو راست گفتي من فداتشم كه دل گرفته ام رو شاد كردي 🥺😍 الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده ...

انشالله برات بهترینا اتفاق بیفته عزیز دلم ❤️

مرسی از ارزوی قشنگت ❤️

اره حتما شکرگذاریو بکن نتیجشو میبینی✨

انشالله برات بهترینا اتفاق بیفته عزیز دلم ❤️ مرسی از ارزوی قشنگت ❤️ اره حتما شکرگذاریو بکن نتیجشو ...

فداتشم انشالله ❤️

همچنين عزيزدلم❤️

چشم حتما ❤️