2777
2789

پیاده روی میکنی؟؟ هفته ۳۷ رفتی معاینه ؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

برو معاینه شو یه وقت خدایی نکرده دیر نشه بچه پی پی کنه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن تا ۴۲ هفته وقت هست ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم شبا خفه میشم نمیتونم نفس بکشم میگه عادیه   & ...

دختره یا پسر اسمشو چی میخوای بزاری؟ داشتن رابطه و دوش آب گرم ورزش و پیاده رو فراموش نکن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
آره گفت اندازه یه انگشت باز شده هفته پیشم باز رفتم معاینه نکرد 

اسپند دود کن دامن بپوش بذار زیر دامن اسپند دهانه رحم رو باز میکنه یه ماما به دوستم گفت از هفته ۳۷ اینکارو انجام بده رابطه هم داشته باش و بذار آب م ن ی رو داخل بریزه... پیاده روی و دوش آب گرم وزش های کگل رو از گوگل سرچ کن من الان هفته ۳۳ رو دارم تموم میکنم این ورزشارو انجام میدم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰