من پولدار ترین آدمای این شهرو دیدم که یه ماشین معمولی سوار میشن.عاشق ترین آدما رو دیدم که حتی یه استوری هم از عشقشون نمیذارن.خیر ترین آدما رو دیدم که اصلا هیچکس نمیشناستشون.با کلاس ترین آدما رو دیدم که یه گوشی معمولی داشتن.با معرفت ترین آدما رو دیدم که هیچوقت دم از رفاقت و معرفت نمیزدن.خلاصه گول ظاهر زندگی آدما رو نخورید، چیزای واقعی هیچوقت نمایشی نیستن...💌🤍🫀ستاره ام⭐
اره دیگه مهم تربیت و رفتارو اخلاقی هست ک از اول ب اون بچه داده شده من یه دوست دارم داداشه از خودشم ک ...
دقیقا این عالیه خدا حفظ کنه خانوادتو عزیزم💚
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آفرین آدم تو این دوره و زمون باید همه جوره خودمتکی باشه
اره دیگه واقعا لازمه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ما دوتا بودیم، امکانات رفاهی کااامل و عالی داشتیم، حتی بعد از ازدواجمون هم خیلی پدر و مادرمون تونستن ...
دقیقا والا من دوتا خواهر دارم پدرم وضعش خیلی خوبه به منم خونه داده ولی ته دلم میگم کاش دوتابرادرداشتم خونه هم نمیدادبهم ولی دورم شلوغ بود چون اون دوتا خواهرم خیلی برام خوبن کاش بیشتربودیم🥲🥲
ولی ماهایی که داداش نداریم وقتایی که بابامون خونه نباشه باید یه سری کارای مردونه رو انجام بدیم مثلا یه بار که بابام خونه نبود یکی از لامپ های حیاط سوخت خودم رو صندلی وایستادم عوضش کردم
✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱
ای جوونم دوقلو😃بابام وعموم دوقلوان اصلا خیلی باحاله😂یاسر عموم ناصر بابام😂😅
انقدر حس قشنگیه از همه چیز دوتاشو داریم باهم همفکر و هم نظریم با هم درس میخونیم مثلا من دارم راجب یه چیز فکر میکنم اونم دقیقا به همین فکر میکنه خیلی دوسش دارممم