2777
2789
عنوان

دارم سکتتتته میکنم

191 بازدید | 14 پست

از اینور حالم بده دل و کمرم یجوریه انگار پری میخاد بیاد نمیتونم تکون بخورم و اعصابمم ریخته بهم  ....بعد شوهرممممممم واسه شام مهمون دعوت کرده

کلیم خونت بهم ریختههههههههههه ست 

الان من چه کنمممممممممممممممممم

دوست دارم خفه ش کنم 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

سخت نگیرررر پاشو دوروربرت و خلوت کن گشادی نکن گوشیتو بزار کنار 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چک بزن در گوشش بگو پسرررر دفعه بعد اول با من هماهنگ کن بعد مهمون دعوت کن😌☝️

عزیزم پاشو یه مسکن بخور بعد آروم آروم خونه رو مرتب کن و بعدش بساط شامو بچین.از همسرت هم کمک بگیر

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سخت نگیرررر پاشو دوروربرت و خلوت کن گشادی نکن گوشیتو بزار کنار 

واقعا این پری لامصب حالمو گرفته . میخاستم برم حموم تا قبل پریم ای خداااا

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
با شوهرت حرف بزن ک بدون هماهنگی با تو همیچین کاری نکنه خانوم خونه تویی الانم بده از بیرون غذا بگیره ...

نمیشهههه از بیرون ... 

واقعا این پری لامصب حالمو گرفته . میخاستم برم حموم تا قبل پریم ای خداااا

پاشونو قزم جان . پاشو مادر زود کاراتو بکن برو دوش بگیر بیا .بهت خوش بگذره 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
پاشونو قزم جان . پاشو مادر زود کاراتو بکن برو دوش بگیر بیا .بهت خوش بگذره 

دوست همسرمه رفت و آمد نداشتیم تاحالا خیلی من نمیشناسم 

دوست همسرمه رفت و آمد نداشتیم تاحالا خیلی من نمیشناسم 

خب بعدش آشنا میشین و شاید دوستای خوبی شدین پاشوووو گوشی و بزار کناررررر پاشو والا خودمو قیمه قیمه میکنم پاشووووو

خب بعدش آشنا میشین و شاید دوستای خوبی شدین پاشوووو گوشی و بزار کناررررر پاشو والا خودمو قیمه قیمه می ...

اره دارم تمیزی میکنم گوشتم دراوردم یخش اب شه 

اره دارم تمیزی میکنم گوشتم دراوردم یخش اب شه 

افرین