2777
2789

من بطور کلی موافق ازدواج توی سن پاییین نیستم و خودم هم زود ازدواج نکردم 

ولی 

اینجا دیدم خیلیا میگن آخه دختر ۱۲ ساله چه میفهمه از رابطه جنسی و ... 

عزیزان یادتون باشه همه آدمها از لحاظ سطح هورمونی و میل جنسی در سنین مختلف مثل هم نیستن 

گاهی یه پسربچه تو سن ده سالگی علایم بلوغ رو واضح داره گرچه که توی اسلام متوسط سن ۱۵ رو بلوغ میدونه و تکلیف شرعی 

همینطور دختر رو ۹ سالگی 

خیلی از دخترها واقعا توی سن زیر ۱۲ هم حس و حال جنسی و عشق و عاشقی هم دارن ، درسته خامه و پوچ ولی هست کاریش هم نمیشه کرد 

خلاصه حرفم اینه صرف اینکه دختر ۱۲ ساله رو شوهر دادن حتما یه کشش و میلی هم از طرف اون دختر چه از لحاظ جنسی و رابطه عشقولانه با پسر بوده که رضایت پدرمادر دهه شصتی داده شده گرچه که هنوز عقل اش ناقصه 

در گذشته دین اسلام هم همینطور بوده ازدواجها 

البته اینکه سن رشد عقلی و سن رشد جنسی معمولا باهم خیلی متفاوته در اکثر آدما هم نباید فراموش بشه 

آرامش درونت رو در اولویت قرار بده 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دختر همکلاسی داشتم که توی سن ۸ سالگی پریود بود 

و کلا خواهراش هم همینطور زود پریود میشدن 

قطعا این دختر ۴ سال بعدش میل جنسی داشته 

با اینکه خیلی زود بوده 

با توجه به تاپیک های این سایت که خواهر ۱۶سالش رفته لورال س(ک)س کرده و فیلم داد و .... این جوری طبع ها رو هم شوهر بدین بهتر لااقل دم دستی هزار پسر نمیشن و با شوهر خودشونه هر کاری بکنن

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
اون حس و حال میل خام جنسی که میفرمایید حتی در دوران شیرخوارگی هم وجود داره، چطوره همون موقع شوهر بدی ...

شیرخوارگی ؟ 

منظور منو کلا نگرفتی از پست 

همون جمله‌ی آخر که نوشتی رشد عقلی و رشد جنسی با هم متفاوته، به نظرم کلید ماجراست. پسر و دختر از زمانی که به بلوغ می رسند و هورمون ها در اون ها فعال میشه، بطور غریزی تمایل به برقراری ارتباط در اون ها پدیدار میشه. اما اینکه چقدر به بلوغ عقلی رسیدند و می تونن به عنوان یک "همسر" در زندگی نقش ایفا کنند، کاملا مسئله ای جدا از تاثیر هورمون هاست. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بله همینطوره...

هر کسی میگه دختر تو سن ۱۲ سالگی چی میفهمه که مثلا شوهرش دادید، از لحاظ جنسی این حرفو نزده...

از لحاظ عقلی گفته...

وگرنه که سن بلوغ جنسی خیلی زودتر از سن بلوغ عقلی هستش...

با توجه به تاپیک های این سایت که خواهر ۱۶سالش رفته لورال س(ک)س کرده و فیلم داد و .... این جوری طبع ه ...

متاسفانه اکثرا توی این سایت نمی دونم هم به چه علتی دوست ندارن قبول کنن میل جنسی نوجوانان رو 

که ایندوره زمونه هم خیلیییییی بیشتر شده 

چون طرف بلوغ جنسی داره دیگه اشکال نداره ازدواج کنه؟ یکم تفکر یکم تعقلم چیز خوبیه ها

گفتم دیگه این باگ خلقته که عقل و میل جنسی باهم رشد نمی کنه 

وخیلی از خانواده ها ترجیح میدن قبل از یه سری اتفاقها و ... رسوایی ها زودتر بچه رو بفرستن بره