2777
2789
عنوان

پدر و مادر منو نگا

270 بازدید | 26 پست

میخواستن منو تعطیلات ببرن مسافرت شهری که مدتها بود دوس داشتم برم ولی گفتن میخواییم بشینیم رب درست کنیم اونم مجانی چون همکارش واسش خوب بوده

منم دست ب هیچی نمیزنم 

ناراحتم کار ب کارشون هم ندارم ولی میدونی دیگ قلبم سرده مهم نیس اونا هیچچچچچوقت توجهی  بهم ندارن مهم نیس همیشه آرزو میکنم کاش خدا منو از اونا بگیره همیشه دیگران جلوترن آخ بگم نگام نمیکنن ولی دیگ پشتم ب خودم بنده خونوادم باهام اینجورین چ توقعی از دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کمکشون کن بساط رب پزونی زود تموم بشه یه مسافرت دلچسب بری

وآسه دیگران بشینم کارارو انجام بدم

کارای رب خودمون تموم شده کمکشون کردم ولی میخوان واسه همکارش درست کنه چون خوب بوده واسش واسه همون منم دیگ نه آشپزی میکنم ن هیچی ناهارشونم خودشون درست کنن

همیشه کارای دیگرانو میبینن کارای من نه یه هدیه واسه مامانم گرفتم اصلاا مواظبش نبود قلبم شکسته فقط خو ...

با دوستات برو 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خیلی تو این سایت میبینم اینجوری آن پدر مادرا جدا از وظیفه پدر فرزندی باید یه دوست خوب باشن اول بعد پدرومادر تا درک کنن بچه رو اونم مشکلاتشو راحت درمیون بزاره

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

دوستی واسم گذاشتن ؟!تنهام تنهای تنها داشتمم شاید نمیذاشتن تنهایی نمیذارن برم خیابون

ای بابا🥲

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

عزیزم ،تک فرزندی؟همه ی تلاش پدر مادرها برای بچه هاشونه،اصلا به عشق بچه هاس که سرپان

آره 

چه تلاشی حالم ازین حرفا بهم میخوره چه تلاشی ک نسبت به خواسته فرزندش روحیه فرزندش بی اهمیته افسرده اش کرده من محبت مادری ندیدم اصلا دیگه بقیه رو میخوام کوفت کنم