2777
2789

دکتر شدی که شدی برای خودت شدی ،الان پشت اتاق عملم ،دخترم عمل لوزه داره، یکی داشت نیومد داخل ،نه که خانم دکتر بودن ، ازش سوال کردم اینجا باید منتظر دخترم باشم ، با یه قیافه ای گفت من اطلاع ندارم ، قبلا هم جایی پیش اومده با لحن بد حرف زدن

معمولا خانم ها این شکلی هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین مواقعی با صدا بلند میگم درخت هر چه پر بارتر افتاده تر. 

هر کسی دقت کن هر کسی دیدی خودشو میگیره بدون عقده داره عقده دیده شدن و خود بزرگ بینی. چه پزشک باشه چه هر لباس دیگه...‌

بله متاسفانه حتی پرستار های آقا هم رفتار بهتری دارن

همه جا این شکلی هست 

من همیشه ترجیح میدم طرفم آقا باشه 

تو هر زمینه ای 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بهشون اهمیت نده ...اینا تازه به دوران رسیدن ...ندید بدیدن ...

تو این شغل که نه همه جا هستن ....

ماییم ک باید ب تخمدانمون بگیریمشون ..

اینا یادشون رفته خدا توقران گفته ای بنده من تو از اب نجسو ی تخمک بی ارزش به وجود اومدی چطور انقدر باغرور روی زمین راه میری ...

اینا شیطان در گوششون میخونه توخاص و تکی و فکر میکنن راست میگه 

معمولا خانم ها این شکلی هستن

دقیقا ،یکبار هم رفته بودم سونو ،جنسیت جنین رو گفت من گفتم، خانم دکتر جسارتا مطمئنی چون می خوام لباس بگیرم براش  ، جوری باهام حرف زد،اگر شما تخصص دارید شما بیا نگاه کن

دقیقا ،یکبار هم رفته بودم سونو ،جنسیت جنین رو گفت من گفتم، خانم دکتر جسارتا مطمئنی چون می خوام لباس ...

کلا خانم ها همه جا اذیت می‌کنن 

دانشگاه بانک مصاحبه کاری 

محیط کاری بیمارستان 

همه جا خانم ها بسیار اذیت میکنن 

و من واسه همین ترجیح میدم 

همیشه طرفم آقا باشه 

آره خیلیاز نظر من پول زیاد افراد رو تغییر میده معدود هستن کسانی که خودشون رو گم نمیکنن

خدا گفته مال و اولاد وسیله امتحان شما هستند ....

الحق ک راست گفته 

انشاالله دراین امتحان همه سربلند بیرون بیان