2777
2789

امسال اولین روز مادریه که پیشم نیست پارسالم مریض بود روی تخت بود رفتم بردمش حموم به زحمت کلی بغلش کردم امسال ماماناتونو از طرف من محکم بغل کنین و دعا کنین خدا براتون حفظشون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=265918380]بازم مسخره بازی نزدیکه🥴🥴🥴[/QUOTE واقعا چرا ما آنهمه مناسبت داریم

تا میخوایم پول جمع کنیم مناسبت بدو بدو میاد میزنه تو گوشمون🤦🏻‍♀️

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید🙏🏻🌙
ممنون عزیزم این چه حرفیه اتفاقا خوب کردی تاپیک زدی چه خوب که به فکر مادرتی خدا همه‌ی مادر هارو نگه د ...

🌹🙏🏻💔روحش شاد عزیزم برای شادی روح مادرتون فاتحه میخونم

خواهشا تاپیک روز مادر رو یکم حواستون به ماهایی که 

بی مادرن باشه من که تصمیم دارم روز مادر نیام نی نی سایت چون طبق معمول روزهای خاص با تاپیک اون موضوع هر ثانیه میزنن لا اقل از الان شروع نکنید 💔🥺

خدا مادرتون رو حفظ کنه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

امسال اولین روز مادریه که پیشم نیست پارسالم مریض بود روی تخت بود رفتم بردمش حموم به زحمت کلی بغلش کر ...

برای شادی روح مادر شما هم فاتحه میخونم عزیزم ببخشید فک نمیکردم  باعث ناراحتی بشم 🙏🏻💔🌹

عزیزم سکه پارسیان الان حتی 50سوت هم داره .بستگی داره بخوای چقدر هزینه کنی ولی به نظرم حالاکه همه چی داره از این به بعد بسته به وسعت براش سکه پارسیان بخر .بیشتر به دردش خواهد خورد .من برای تولد مادر شوهرم 150 سوتی خریدم طلا که 1600بود شد 300تومن .الان طلا شد 1840 .من 16اذر خریدم براش فکر کنم.

خواهشا تاپیک روز مادر رو یکم حواستون به ماهایی که  بی مادرن باشه من که تصمیم دارم روز مادر نیا ...

وای خدای من واقعا نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم ببخشید تروخدا 😭

میدونید فلسفه ی ب وجود اومدن روز زن رو؟؟؟ همه ی خانوما بگن

خب نیازی به فلسفه خاصی نداشته باشه فک کنم..چون تاریخ جهانی هم داره

حالا در ایران در روز ولادت حضرت فاطمه مرسوم هست

و اینکه بهونه خوبیه برای قدردانی از مادر یا همسر

و بنظرم جای دوری نمیره سالی یه بار یه هدیه کوچیک برای خوشحال کردنشون

برای شادی روح مادر شما هم فاتحه میخونم عزیزم ببخشید فک نمیکردم  باعث ناراحتی بشم 🙏🏻💔🌹

نه عزیز خواهش میکنم من فقط منظورم این بود که بهترین هدیه احتمالا یه اغوش و یه قربون صدقه ی ساده اس 

وای خدای من واقعا نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم ببخشید تروخدا 😭

اشکال نداره عزیزم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی