2777
2789
عنوان

چقد دیگه نیازمو سرکوب کنم!!!!

1759 بازدید | 65 پست

بهش تیکه میندازم نمیفهمه!! محبت میکنم نمیفهمه!!! هر مدلی بخاد لباس میپوشم نمیبینه!!  دلبری و ناز که حد نداره براش رفتم 

اماا

ماهی ی بارم بزور میاد سمتم 

تو اوج جوونی فک میکنم یه زن ۷۰سالم از لحاظ روحی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درکت میکنم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

😐 چیکار کنه خب مدلش اینجوریه 

مثلا من متنفرمممممم چون فک میکنم مردا کثیفن و حالم بد میشه حتی بهش فک کنم

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
منِ مجرد اینجور چیزا رو میبینم از ترس میخام سکته کنم🥺 نکنه برا منم اینجوری باشه  

خب بهتر

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
خوشبحالت ،من بعد زایمان انقدر سرد شدم دلم میخواد شوهرم اصلا سمتم نیاد ، غم عالم میگیرتم وقتی رابطه م ...

عزیزم چیزای گرم خوردی ....من کلی کاچی خوردم البته منم بعد دوماه تقریباً اکی شدم