2777
2789
عنوان

چقد دیگه نیازمو سرکوب کنم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 65 پست
چه حرفا‌‌..مواد مخدر کاملا سرد میکنه

بستگی داره چه موادی بزنه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟ 

تا اونجایی که میدونم اینطوریه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

صبحانه مخلمه درست کن بخوره. 

ترکیب گوشت چرخکرده و پیاز و تخم مرغ بصورت سرخ شده توی روغن زیتون. میترکونه

نخودآب هم زیاد بده. 

البته همه ی اینا بعد ازاینکه مطمئن ‌شدی درحال خیانت نیست چون خوشبحال اون یکی میشه

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 
ببخشید عزیزم البته ، اثرات اعتیادش نیست ؟ آخه من شنیدم مصرف بعضی از موادا باعث میشه فرد نتونه ارتباط ...

اره اخه قبلا اینجوری نبود همش فک میکردم بهم خیانت میکنه ولی تا اینکه فهمیدم اعتیاد داره

اره اخه قبلا اینجوری نبود همش فک میکردم بهم خیانت میکنه ولی تا اینکه فهمیدم اعتیاد داره

آرره ببین تو نت سرچ کن چی مصرف می‌کنه ؟؟؟ واسه تریاک اینو نوشته؛یکی از اصلی ترین تاثیر هایی که تریاک بر رابطه جنسی می گذارد این است که مصرف این مواد موجب کاهش انرژی می شود و در نتیجه این افراد تمایلی به برقراری رابطه جنسی نداشته و انرژی شروع و ادامه آن نیز از بین می ‌رود.

برعکس من دلم میخواد شوهرم ماهی یکی دوبار بیاد سمتم ولی اون گرمه بنظرم شوهر سرد مزاج بهتر از گرم مزا ...

دقیقا

صبحانه مخلمه درست کن بخوره.  ترکیب گوشت چرخکرده و پیاز و تخم مرغ بصورت سرخ شده توی روغن زیتون. ...

نه میدونم اهل خیانت نیس اخه عاشق هم بودیم وکلی با خونواده هامون جنگیدیم تا بهم برسیم ولی حیف.... کاش میشد برگشت به عقب

نه اینجوری نیس سرد بودن عذابه... 

شوهر دوست صمیمیم پنج ساله رابطه نداره باهاش،میگه حس جنسی نداره کلا،قبل اینم در حد چند بار داشتن

ولی دوستم اصلا اذیت نیس

همش میگم کاش من جای اون بودم

خیلی از رابطه بدم میاد🥲

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
نه میدونم اهل خیانت نیس اخه عاشق هم بودیم وکلی با خونواده هامون جنگیدیم تا بهم برسیم ولی حیف.... کاش ...

یعنی اوایل عروسیتون‌ اعتیاد نداشت؟چطور معتاد شد؟