2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا کمک پای بچم😭😭😭😭

4116 بازدید | 70 پست

دوسالشه داشت بدو بدو میکرد روی فرش خورد زمین زانوش یه صدای بدی داد بعد اونم اصلا راه نمیره میگه درد میکنه پاشو میزاره زمین گریه میکنه چیکارکنم نیم ساعته اینجوری یعنی چی شد 

ببرش دکتر خب دختر

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببند براش نزار تکون بده اگه تونستی ببرش بیمارستان عکس میندازن اگه ترک‌خورده باشه یا سکسته باشه مشخص میشه

ولی فکر نکنم چیزیش شده باشه

دختر منم افتاد روی ارنجش از درد نفسس رفت رنگش سفید شد ولی خداروشکر چیزیش نشد فقط ی چند روز درد داشت و کبود شد انگار ضرب خورده بود

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون

حتما دراومده ببرش دکتر

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

پای بچه رو اصلا سفت نبندیاااااا ببین ورم کرده؟؟

زیرپاش یه بالش بزار کمی ازسطح بدنش بالا تر باشه

بهتره هر چه سریع تر بری بیمارستان

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ببین بذار بحوابه تو خواب دست بزن اروم تکون بده اگه بیدار شد گریه احتمالا در رفته باشه پسر من 16 ماهش بود دستش در رفته بود از ارنج ما فکر کردیم حساس شده تو حواب دست زدیم جیغ زد بردیم عکس گرفتیم در رفته بود دکتر ارتوپد با یه حرکت جا انداخت

تاصبح بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟آخه شوهرم نمیبره😭😭😭

گلم اگه دور از جون چیزی شده باشه درجا سیاه میشه.. شده؟؟ 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی...