2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا کمک پای بچم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 70 پست
ببین بذار بحوابه تو خواب دست بزن اروم تکون بده اگه بیدار شد گریه احتمالا در رفته باشه پسر من 16 ماهش ...

الان که اصلا نمیزاره نگاه کنم انداختمش روپام بخوابه حتما همین کارو میکنم آخه موندم روفرش بود خودشم اونقد بد نخورد زمین نمیدونم چرا اینجوری شد آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم پاشو بچه روببریم اورژانس بابای بیشعورش میگه صبر کن صبح هیچیش نیس😭😭😭خاک توسرش فقط بلده حرصم ب ...

راست میگه 

صبوری کن تا صب .فقط بخابونش نزار راه بره .پاشم تکون نده

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
الان عکس میندازن بیمارستان؟؟؟

اگه تهرانی فقط بیمارستان شفا یحیاییان ببر اتوپد کودک داره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
تاصبح بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟آخه شوهرم نمیبره😭😭😭

نه عزیزم غصه نخور الان بی فایدس این موقع عکس نمیگیرن نهایت عکسم بگیرن دکتر که نیس بزار بچه راحت بخواب فردا برو غصه نخور❤

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تاصبح بمونه مشکلی پیش میاد؟؟؟آخه شوهرم نمیبره😭😭😭

اگر بچه از درد خوابش ببره 😑 چه باباییه اون دیگه . خوابش میبره الان؟؟؟!!!! بچه ش درد داره؟؟ اگر نبرد هم صبح هر چه زودتر ببرش 

واسه دردش یه شیاف دیکلوفناک یا استامینوفن بده راحت بخوابه ..

آرد و زردچوبه زیاد و نمک زییااااااااااد و آب خمیر درست کن  با دستمال ببند ب پای بچه . یه جوری ببند ک اذیت نشه . تا صبح ببین چی میشه .اگ کبودی ورم درد داره هنوز ببر یه عکس بگیر 

*** حول حالنا ای احسن الحال**
گلم اگه دور از جون چیزی شده باشه درجا سیاه میشه.. شده؟؟ 

نمیدونم شلوارپاشه اصلا نمیزاره شلوارشم دربیارم نگاه کنم که روپامه منتظرم بخوابه نگاه کنم ببینم چی شده😢