ببین تو اگه ببینی که ادرار ریخته روی لباست نجسه ولی اگه نبینی و در واقع هم ریخته باشه ولی تو د ...
عزیزم ما خانوما کلا همگی موقع دسشویی کوچیک احتمال اینکه بپاشه به پاچه و ساق شلوار رو داریم درسته؟؟من منظورم همون قطرات ریز و فوق ریزی هست که میپاشن وگرنه ادرار زیاد که ریخته بشه حکمش معلومه.درضمن سپاس که جواب دادی.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من هیچ گونه اطلاعی از آدابش ندارم چون بار اولم هست مینویسم.فقط میگن تو کاغذ بدون خط نوشته بشه ،قمر در عقرب نباشه .پاک باشی منظور پری نباشی غسل ب گردنت نباشه.و خودکارشم ساخته دست مسلمان باشه.رو به قبله و با اعتقاد نوشته شه و ساعات سعد و نحسشم رعایت کنی که این آخریو من نمیدونم یعنی کی
⚠️توجـــــــــــــــــــــــــــه⚠️ اگر مشکلتون مشابه مشکل این بنده خدا هست میتونید از این ختم استفاده کنید❤️
🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️
سلام سادات خانم ختم برای باطل کردن تمام سحر و جادوهایی که در زندگیم وجود داره میخوام ختمی معرفی کنید که هیچ اثری از سحر نمونه توی زندگیم و کسی نتونه واسم سحر درست کنه و هیچ دعایی روی من اثر نکنه واقعا دارم شکنجه میشم از این قضیه دیگه خسته شدم😭😭😭😭
این آیات بنویسید همراه خودتون حمل کنید❌👇 "قالَ مُوسى ما جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرُ إِنَّ اللَّهَ سَیُبْطِلُهُ إِنَّ اللَّهَ لا یُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِینَ، وَ یُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ بِکَلِماتِهِ وَ لَوْ کَرِهَ الْمُجْرِمُونَ"[یونس،81و82.] و "وَ أَوْحَیْنا إِلى مُوسى أَنْ أَلْقِ عَصاکَ فَإِذا هِیَ تَلْقَفُ ما یَأْفِکُونَ، فَوَقَعَ الْحَقُّ وَ بَطَلَ ما کانُوا یَعْمَلُونَ، فَغُلِبُوا هُنالِکَ وَ انْقَلَبُوا صاغِرِینَ". [ اعراف،117و118و119.]
این دعا را بنویسید و همراه خود داشته باشید❌👇 «بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»
آیه ۱۰۰نساء بنویسید با وضو و داخل آب بزارید و بگذارید محتویات آیه داخل آب برود و۷روز صبح پیش از انکه چیزی بخورید از آن بنوشید دیگر هیچ سحری بر روی شما کار نمیکند❌✋🏻✋🏻✋🏻
ضمن اینکه سوره بقره رو ۴۰ روز حتی کمی بیشتر بخونی مثلا ۴۵ روز خوب هست برای رفع سحر.و در کنارش پخش صوتی سوره بقره در منزل بمدت بیشتر از ۴۰ روز و اگه تونستیم ۳ بار صوتی پخش کنیم عالی هست .