2777
2789
عنوان

احکام بلد قوی

273 بازدید | 24 پست

سوالم راجب دسشویی رفتن و بعدش نماز خوندن هست لطفا کمکم کنین مرسی

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس خب

عزیزم من میرم دسشویی خیلی خیلی عذر میخوام وقتی دسشویی کوچیک هست حس میکنم میپاشه به شلوارم خیلیم رعایت میکنم ها.بعدش که تطهیر میکنم بیام نماز بخونم حس میکنم شلوارم نجسه😖😖😖

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم من میرم دسشویی خیلی خیلی عذر میخوام وقتی دسشویی کوچیک هست حس میکنم میپاشه به شلوارم خیلیم رعای ...

جواب اینو من میدونم 

بصبر برات بفرستم

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
عزیزم من میرم دسشویی خیلی خیلی عذر میخوام وقتی دسشویی کوچیک هست حس میکنم میپاشه به شلوارم خیلیم رعای ...

تو دین حس ملاک عمل نیست عزیزم هر وقت یقییییین داشتی نجس شده شلوارت اونوقت عوض کن اما به حس اعتنا نکن 

عزیزم تا یقین نداری نجسه ،پاک محسوب میشه ،،،یعنی شک ب نجاست حکمش پاکیه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یمدتم پاچه شلوارمو میدادم بالا و بعد تطهیر با شلنگ می افتادم به جون ساق پاهام ..وهی میشستم .شماها چه میکنین این جور مواقع.مرجع تقلیدمم رفتم گشتم چیزی نگفته تو این مورد😐

اصلا و اصلا بهش توجه نکن وگرنه وسواسی میگیری و از دین فراری میشی

اهان باشه مرسی از شما.بله دقیقا چند سال پیش خیلی شورشو درآوردم و زده شده بودم .ممنونم از شما و بقیه دوستان.پس من بی اعتنا باشم و راحت بعدش وضو بگیرم با همون لباسا نمازمو بخونم درسته؟؟

جواب اینو من میدونم  بصبر برات بفرستم

عزیزم من منتظرم اگه جواب دقیق تری دارین بفرستین البته لطف میکنین.

ببین تو اگه ببینی که ادرار  ریخته روی لباست نجسه ولی اگه نبینی و در واقع هم ریخته باشه ولی تو در ظاهر ندیدی پس طاهری خیالت راحت

اینجا رو بخون، نوشته به ظاهر موکلفی نه به باطن .شاید در باطن بدن یا لباست هم نجس شده باشه ولی چون در ظاهر ندیدی طاهره.

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره...