2777
2789
عنوان

مادرم اخرش قاتل من میشه

517 بازدید | 27 پست

چی بگم هرچیییی بگم راجبش کم گفتم.تماممم تاپیکام شده راجب اون.

امروز رفتن با زنداییم برام باقیمونده جهیزیمو خریدن.اومدن خونه من با وجود اینکه ازش متنفرم اما گفتم وظیفمه بذار ازش تشکر کنم.بعدش یه شوخی کوچیک کردم.یهو باز شروع کرد حرف زدن به من.گفت فکر نکن این جهاز رو بخاطر تو یا اون شوهر فلان فلان شدت خریدم.بخاطر شان و منزلت خودم خریدم وگرنه تو و شوهرت و خانوادش ارزش پوست پیازیم ندارین.انقد بهم حرف زد که طرف چپ صورتم سرشد انگار داشتم سکته میکردم ولی خدا رحم کرد بهم.

هرچی قران میخونم هرچی نذر میکنم هررررکاری میکنم اثر نداره.اخرش مادرم قاتل من میشه یا سکتم میده یا باعث میشه خودمو بکشم.

خوشبحال هرکی مادرش خوبه.خوشبحال هرکی مادرش مرده

من با سن ۲۴سال مثل ۶۰ساله هام انقد داغونم و بی روحیه.هیچ حسی به جهازم ندارم.بخدا هیچ حسی به هیچی ندارم سگ به حالم نباشه.فقط مرگ میخوام ازخدا فقط مرگ

صبر کن عروسیت بشه میری خونه خودت راحت میشی فعلا خودتو بزن به بیخیالی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره این روزا وفتی جهاز بچینی با خودت میگی وای مامانم چقدر غرولند می‌کرد وقتی جهاز میخرید، و میخندی❤️

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

کامل نخوندم تاپیکاتو ولی تو یکیش نوشتی زندایی اهل دعاس تو نت بزن دعا باطل سحر وضو بگیر یکم دورتر از مامانت بشین همه رو بخون فوت کن بهش اگه طلسماش خیلی قوی نباشن باطل میشن وباطل سحر بخون به اب بده بهش وسعی کن تا میتونی دوری کنی ازش تا عروسی بگیری راحت شی

کامل نخوندم تاپیکاتو ولی تو یکیش نوشتی زندایی اهل دعاس تو نت بزن دعا باطل سحر وضو بگیر یکم دورتر از ...

تازه زنداییم امروز میگفت فک کنم دعات کردن زندایی جان.

برو باطلش کن!!!!!

نمیتونم کاش میتونستم خودمو به بیخیالی بزنم.بخدا بدنم نابود شده ازبس حرصشو خوردم

عروسیو زودتر بگیرین 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
برو سرزندگی خودت و بهیچ عنوان برنگردی تو این خونه حتی اگه زندگیت اصلا خوب نبود. منم مادرم مشکل روانی ...

مادر منم مشکل روانی داره ولی نه خودش نه خانوادش نمیخوان قبول کنن و باور ندارن.خدا نصیب خودشونم کنه همچین آدمی رو

مادر منم مشکل روانی داره ولی نه خودش نه خانوادش نمیخوان قبول کنن و باور ندارن.خدا نصیب خودشونم کنه ه ...

برو پیش روانپزشک توضیح بده حالتاشو قرصارو بگیر پودر کن بریز تو اب بده بخوره 

باطل سحر هم بخون ان شالله مشکلت حل شه