مادرم میگه نمیخوام تو این زندگی باشم خسته شدم برادرم ۱۳ سالشه ناهار میگه فقط باید برنج باشه اصلا از آش خوشش نمیاد و نمیخوره و مادرم جوش میزنم و حرص میخوره ... اصلا به حرف گوش نمیکنه بعد از ظهر ها بدون اجازه میره بیرون واسه خودش ولگردی مادر بیچارم مدام نگرانه موندیم چیکار کنیم شما به عنوان عضو این خونه چیکار میکردید ؟
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرم میگه آخه هر روز نمیشه این غذا رو درست کنم بالاخره غذا های دیگه هم لازمه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
من حوصله کل کل ندارم هرروز برنج میذاشتم از در دوستی وارد میشدم،بغل و بوس وتو تنها پسرمی و الهی عاقب ...
مادرم میگه هر روز که برنج نمیشه دقیقا داداشم میگه مامان لج میکنه منم لج میکنم
من ادم بزرگ هرروز برنج نخورم قهر میکنم از بچه چه انتظاری دارین.یه پیمانه برا اون بزارین هرروز.بیرون ...
اره خب دخترا که نسبت به پسرا آروم تر هستن
آخه مادر من عقاید سنتی بزرگ شده میگه نمیشه برای همه فقط یک جور غذا درست کنم همه باید دور هم باشیم یک غذا بخوریم
منم میخوام اینکار و بکنم مامانم میگه من پسرمو میشناسم اگر اینکارو بکنم دیگه هیچوقت باهامون غذا نمیخوره و همیشه باید یکچی براش درست کنیم