2777
2789
عنوان

کیک پزای حرفه ای باین کمک

533 بازدید | 71 پست

موادکیک روبریزم داخل قابلمه گرانیتی مشکلی پیش نمیاد میخوام کیکم استوانه ای بشه ولی قالبای کیکم بزرگه بخاطرهمین کیکام زیاد پوف نمیکنه ولی قابلمه گرانیتیم سایز کوچیکش خوبه خواستم بدونم مایع بریزم توقابلمه گرانیتی کیک خوب میشه

آره 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با قابلمه هم تو فر میزارم قشنگ پف میکنه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

اره کفش روغن مایع بریز زیاد ن یا کاغذ روغنی بذار برای پف کیکتم حتما بکینگ پودر تاریخ جدید بگیر عالی میشه من مارک شاهسوند دیدم  خوب پف میکرد

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

اگه موادت زیاد روی هم باشه وسطش نپخته میشخ 

برای اینکه پف کنه هم باید بگینگ پودرشو به اندازه بریزی 

هم اینکه تخم مرغش رو خوب هم بزنی 

و اردش رو یک طرفه و آروم هم بزنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من تو قوطی رب هم درست کردم تو اینستا دیدم امتحان کردم😁

ایول بنظرم باحال میشه فقط بدنش مث قوطی رب حالت دار نشد ؟

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

من توی قابلمه هم پختم خوب میشه

فقط به این نکته دقت کن اگه قابلمه کوچیک باشه وسطای کیکت خام میمونه

بخاطر اینکه میخوای کیک پف کنه قابلمه رو کوچیک برندار

همون بزرگتر بردار تا قشنگ کیکت بپزه

من یبار اینکارو کردم وسط کیکم خام موند