2777
2789
عنوان

کسی هست تا ۲۱ سالگی هیچی نشده باشه؟

1665 بازدید | 68 پست

هیچ کاری نکرده باشه

نه کاری

نه درسی

نه چیزی...

به درس علاقه ندارم

کاری هم به ذهنم نمیرسه

چیکار کنم؟

دیر شده یعنی؟

همش تو خونه‌م...

یا کتاب میخونم، یا آشپزی میکنم، یا نقاشی میکشم...

حس میکنم خیلی دیر شده واسه همه چی و دیگه نمیتونم کاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم حسابه؟😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همه اینایی ک گفتیو سپری کردم از بیستم گذشتم باز هیچی نشدم  

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

مگه همه ۲۱ سالگی میرسن ب چیزی؟ 

اصلا دیر نیست 

کار هنری مثلا ناخنکاری شینیون میکاپ کراتین نمیتونی بری؟

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

من که ۳۰ سالمه هیچی نشدم 

البته به جز مسیولیت طاقت فرسایی مادری و خانه داری

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

برو اموزشگاه ازاد خیاطی مدرک بین المللیشو بگیر خیلی تو زندگی بدردت میخوره 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن