2777
2789
عنوان

کسی هست تا ۲۱ سالگی هیچی نشده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 68 پست

من ۲۰ سالمه هیچی نشدم  یه سال تغییر رشته دادم تو دبیرستان امسال هم کنکور دادم دولتی نیوردم برا سال بعدم نمیدونم چه خاکیتو سرم بریزم حتی دیپلم هم ندارم 😔 دی نهایی پاس کردم 

ببینم چی میشه کاش قبول شم دیپلممو بگیرم حداقل 🥴😔

بچه ها خواهشن میخواید برید متوسطه دوم  اگه واقعا میخونید که خب برید نظری اگه هم میدونید اهل درس نیستید برید فنی حرفی یا کاردانش  من اگه وضعیتشو داشتم تو همون رشته هنرستانی میموندم نمیومدم تغییر رشته بدم بیام انسانی انقدر دلم گرفته!دوستم ترم ۳ داره میخونه و من ...

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

یعنی چی هیچی نشدم.مادرا وخواهرای گرامی هیچی یعنی چی.من خودم همسرم مادرم.یه همسری که شوهرش براش میمیره ویه مادری که کدبانوی به تمام معناهستم انواع ترشی انواع آش .انواع سوپ انواع دسر انواع کیک وشیرینی.دیگه چی میخاین باشم.فکر نمیکنم هیچکدوم ازشما هیچی باشین لااقل یکی ازاین موردا که من دارمو  دارین

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۱ زایمان کردم

عزیزززم خدا سایتو بالا سر بچت حفظ کنه

من واقعا تو کتم نمیره خودم یه روز ازدواج کنم قطعا بالا27 اینا نمیدونم چرا ولی نمیتونم اصلا کمتر از این

اینکه از خانه داری و غذا و این چیزام هیج هنری ندارم بی تاثیر نیست

دیروز اومدم تخم مرغ اب پز کنم

یادم رفت زیرش خاموش کنم 

بدبخت سوخته بود  

یعنی چی هیچی نشدم.مادرا وخواهرای گرامی هیچی یعنی چی.من خودم همسرم مادرم.یه همسری که شوهرش براش میمیر ...

😂😂😂😂

عزیزم؟

من دارم میگم اینا رو بلدم ولی راضی نیستم

تا کِی و کجا تو خونه بمونم آشپزی کنم و فلان کنم و بیسار کنم؟

دوست دارم پیشرفت داشته باشم تو کاری که با آدما ارتباط دارم