2777
2789

من دوهفته ای میشه که شنیدم بابتم عمرش زیاد بدنیا نیست ،سرطان کبدداره😭😭😭🤓😭

۲۵هفتمه،خیلی ناراحت شدم وغصه خوردم ،هی میخوام خودمو کنترل کنم ولی نمیتونم😭😭🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفا بده

اگر خدا بخواد لاعلاج ترین بیماری خواهم شفا پیدا میشه

مادر من تو دوران بارداری سختی نبود که نکشه ... انقدر عذابش دادن که هم خودش و هم من که تو شکمش بودم دچار عارضه روحی شدیم

عزيزم

ان شاء الله كه خدا شفاشون ميده

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

خدا سلامتی بده به پدرتون برای آرامش و سلامتی نی نی هم صلوان فرستادم

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
خانوما اگه ازاین اتفاقا براتون تو بارداری رخ داده ،بگین بچتون سالمه یانه

سعی کن به خودت مسلط بشی عزیزم میدونم سخته ولی اون موجود نازنین که تو وجودته گناه داره یکم به اون فکر کن

من یک ماه قبل زایمانم فهمیدم  خالم فوت شده بخاطر سرطان خون دیگه ناراحتی گریه عزا داری مامانم حالش بد شد خالم کشور دیگه ای بود بعد ۴ ماه فهمیدم

خداروشکر دخترم سالم دنیا امد تپل مپلی 

ان شاالله بلا بدور 

عزیزم چه ناراحت کننده  کتابای روانشناسی بخون تا اروم شی و تمریناشو انجام بده  تا از پسش ب ...

روزای اول که فهمیدم انقدر گریه کردم که کم مونده بود ازهوش برم😔😭

خییلی سخته کنترل احساسات اینجور مواقع