2777
2789

بچم سرما خورده نزدیک ب هفت ماهشه دیروز بردمش دکتر دارو داد،گفت سینش عفونت داره، از دیروز هرچی شربت میخوره انگار تاثیر ندارن ن اب ریزشش بهترمیشه ن سرفش، یکم صدا میده موقع سرفه کردن، ببرم بستریش کنم؟یا حالا حالا باید صبر کنم با دارو درست بشه، سینش یجوریه انگار ب زور نفس میکشه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

صبر کن دارو سر ساعت بهش بده 

با یه روز ک درست نمیشه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

پسر من شیش سالشه ازوقتی رفته مهد تا الان هر شب اسپری بینی براش میزنم فایده نداره با دهن نفس می کشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من شیش سالشه ازوقتی رفته مهد تا الان هر شب اسپری بینی براش میزنم فایده نداره با دهن نفس می کشه&n ...

برا من هفت ماهشه معمولا چندروز طول میکشه شربتا اثر کنن

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
برا من هفت ماهشه معمولا چندروز طول میکشه شربتا اثر کنن

تا آخرش بده فقط مواظب  باش تب نکنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میترسم سینش بدتربشه

اگر دکترش خوب بوده 

داروهاش سر ساعت بهش بده خوب میشه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه