2777
2789
عنوان

برای چشم زخم چجوری تخم مرغ میشکنن؟🐣🥚

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 37 پست
😑😐   پس این تخم مرغ شکسته های تو کوچه مون رو شما ریختین ؟؟؟!!😑🤦😂  مگه سطل اشغال ندا ...

نه بخدا جلوی در پارکینگم میشکنم 😂 جوب آبه

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من

اگر به دستت نیست، یه ذره نمک بزن رو تخم مرغ، نیت که چشم زخم دور شه

بعد توو دوتا نایلون فریزر بذار، جایی مثل حموم بین دوتا پا بشکنید.

این کار هم میگن اثر داره.

با اسم شکستن هم کاری نداره، یه ذره نمک / نایلون/ دستمال /دور سرچرخاندن و گفتن هر اسم و یک فشار کوچک

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ذغال هر اسمی ک میگی ی ×بزن همه اونایی که امروز دیدنش بچه یا شخص مورد نظر و در آخر اسم همسایه اینوری همسایه اونوری روب رویی پشتی ، شنبه زا یکشنبه زا دوشنبه زا ۳ شنبه زا ۴ شنبه زا ۵ شنبه زا جمعه زا ، حالا دوتا سکه بردار ب نیت صدقه تخم مرغ رو بگیر توی دستت سکه هارو بگیر بالا و پایین تخم مرغ ، حالا اسم هر کسی که میگی یه فشار میدی به اسم کسی رسیدی شکست یعنی اون شخص چشم زده طرف رو ، حالا تخم مرغ را پرت کن وسط کوچه سکه هاشم بنداز صدقه قبل از اینکه تخم مرغ را بشکنی دور سر طرف تاب بده بعد بزار داخل کیسه فریزر 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

تو پلاستیک کمی اسفند و نمک بریز.بد تخم مرغ دور سرش بچرخون با یه تیکه ذغال یا کداد روش خط بکش اسم هرک ...

مرررسی💙

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
با ذغال هر اسمی ک میگی ی ×بزن همه اونایی که امروز دیدنش بچه یا شخص مورد نظر و در آخر اسم همسایه اینو ...

مررررسی گلم ولی شنبه زا یکشنبه زا رو نفهمیدم یعنی چی

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌
منم به دستم و نمیشکنه ولی فامیل دیدم اصلا هم خط نمیکشیم فقط میگیم چشم هرکی بهش افتاده خودش میشکنه چش ...

ی موقع هایی اسم هر کسی را بگی نمیکنه انگار تخم مرغ ینگ شده باشه اونموقع باید دور سر تاب بدی پرتش کنی تو کوچه همچین صدا میده 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مررررسی گلم ولی شنبه زا یکشنبه زا رو نفهمیدم یعنی چی

یعنی کسی ک شنبه زایمان کرده