بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهر من اینباعث میشه شما نسبت ب دور و بری هات بد بین شی اینکارو نکن آیت الکرسی بخون و ...
دقیقا ادم میتونه جورای دیگع از خودش دفاع کنه مثلا هر روز یه صدقه ای کنار بزاره
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
صدقه بده ذکر بگو ببین تو سفارشات آیت الله بهجت هست دوای چشم زخم. این تخم مرغ و اینام خرافاته. برکت خدا رو حروم نکن. فایده و اثر هم نداره. ان شالله که بلا دور باشه 💚🍃
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو پلاستیک کمی اسفند و نمک بریز.بد تخم مرغ دور سرش بچرخون با یه تیکه ذغال یا کداد روش خط بکش اسم هرکس که به ذهنت میرسه خط بزن بد بگو شنبه زا یک شنبه زا تااهر هفته بگو اخرم جز پیامبر و امامان بد تخم مرغ بنداز تو پلاستیک درشو گره بزن دوتا سکه بزار وسر انگشتات تخم مرغ بزار وسطش نه فشاربدی اسم هارو یکی یکی بیار اگر نظر خورده باشه حتما میترکه و دراخرم بندازش بیرون
من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
عمم میگفت یکی جلو یکی پشت یکی راست یکی چپ. اینطور که معلوم بود باید یه شونه تخم مرغ فقط میشکوندم😂😂😂😂😂😂. البته یه روشی هست که با ذغال روی تخم مرغ دایره میکشن و بعد میچرخونن یه دفعه میپکه نمیدونم برای چشم زخم بود یا...
گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
پس این تخم مرغ شکسته های تو کوچه مون رو شما ریختین ؟؟؟!!😑🤦😂
مگه سطل اشغال ندارین ؟؟؟
آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️