2777
2789

دوستان امروز سونو دادم ساک بارداری بجای پنج هفته و شش روز ،چهار هفته و شش روز بود

آزمایش ژنتیکمم اولش ۱۸۵بعد پنج روز شد ۱۲۶۴  ک خوب بود اما امروز بعد چهار روز شده هزار و هفتصد و خورده ای که یعنی خوب نیست و دیشبم لکه بینی مختصری داشتم که شیاف گذاشتم

میدونم جای امیدواری نیستا اما نمیدونم چرا دلم می‌خواد یه چیزی بشنوم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میدونی جای امیدواری نیست...چرا انرژی منفی ب خودت وارد می کنی🤷‍♀️خدا اگه بخواد هر چیزی امکان پذیره از خدا بخواه هر چی ک ب صلاحته همون بشه انشاا... ک همونی خودت میخوای صلاحت باشه🥰

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
عزیزم تو تاپیک هاتون دیدم شما هم تجربه سقط مکرر داشتین ،ازمایش ژنتیک دادین ؟

رفتم دکتر سونو انجام داد گفت تنبلی تخمدان شدید داری آزمایش نوشته هنوز انجام ندادم انشالله چهارشنبه میرم انجام میدم

ان شا الله ،امیدم فقط به معجزه اس 

شک نکن ک سالم و سلامت میاد بغلت خدارو ب همین شب عزیز ب فاطمه زهرا  قسم بده ک معجزش و نشونت بده میتونی ی نذر کوچیک کنی نه حتما مالی صلواتی قرانی چیزی...

ناامید شدن از درگاه خدا گناه ناامید نشو و دعا کن

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
ان شا الله ،امیدم فقط به معجزه اس 

من درمورد این تاپیکت اطلاعاتی ندارم 

ولی نمی‌دونم چرا یهو دلم خواست برات فا...ل حافظ بگیرم

نتیجه شد این حوصله داشتی بخونش کامل 

https://www.taroot-rangi.com/horoscope/hafez/فال-حافظ#result

ولی این توجه مو جلب کرد ببین

تازه اینم فا....ل چایی که همیشه خودش آخر سایت میگیره

شک نکن ک سالم و سلامت میاد بغلت خدارو ب همین شب عزیز ب فاطمه زهرا  قسم بده ک معجزش و نشونت بده ...

حتماً حتمااااا نذر میکنم ای کاش ایندفعه نذر هام قبول بشه ،ممنون از هم صحبتیت