بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پشیمونی نه چون میبینم به این خانمش توجه میکنه و علاقه نشون میده اما حسرت میخوره... خانمش متاسفانه فوت کرد ... الان سه سالی میشه ازدواج کرده و یک دختر باهوش داره که دو سالشه
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
خانم بشدت خانم خوبی بود ولی آقاخیلی بداخلاق و بد دل ،
خانمشو دوس داشتا ولی خب خانم از رفتارهمسرش خسته شد و درخواست طلاق داد و جدا شدن الان اون آقا بعد از چند سال جدایی با وجود زن وبچه هنوز نتونسته خانم اول رو فراموش کنه
ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خانم بشدت خانم خوبی بود ولی آقاخیلی بداخلاق و بد دل ،خانمشو دوس داشتا ولی خب خانم از رفتارهمسرش خسته ...
حتما الان خوش اخلاق تر شده درسته ؟ نه به این دلیل که یبار چوب بداخلاقیشو خورده نه
بلکه بخاطر اینکه آدما وقتی یه عزیزی را از دست میدن حتی شده یکم سعی میکنن شبیه اون بشن تا دلشون یکم گرم بشه به یادش . فکر کنم تا میخواد بداخلاقی کنه پیش خودش میگه زن قبلیم خوش اخلاق بود همیشه باهام منم یکم الان خودمو کنترل میکنم به یادش و بعد لبخند میزنه
اره شوهر دوم بدتر فقیر بود شوهر اولش مهربون پولدار سرلجبازی خانواده ها جداشدن الانم شوهراول ازدواج کرده زنش میاد واسه این پز میده باسانتافه ش😂اونم ترک موتور شوهره هم معتاد