2777
2789

سلام دوستان این دومین بارداریمه اولی رشدش در شش هفته و سه روز متوقف شده بود و دوازده هفته سقط کردم

دومی اما الان پنج هفته و شش روز باید باشم دیشب یه لکه بینی صورتی مختصری داشتم که با شیاف پروژسترون قطع شد تقریباً و الان در حد لکه خییییییلی کم قهوه‌ای اونم گاهی ،امشب رفتم سونو واژینال ساک دیده شد اما چهار هفته و شش روز تخمین زده شد یعنی یک هفته کمتر از سن خودش ، از طرفی آز بتا دادم که بعد از چهار روز از ۱۲۶۴شده بود هزار و هفتصد و خورده ای که دیگه حوصله نداشتم عددشو حفظ کنم ،این یعنی ک بتا خوب رشد نکرده و 😭

دلم برای اشک تو چشمای شوهرم کبابه ،دلم برای برنامه ها و ذوق زدگیمون کبابه

منو همسرم فامیل نیستیم پس چرا اینجوری میشه ؟؟دکترا میگن این بچه‌ها ک اینجوری میشن خودشون مشکل دارن ،میخوام آزمایش ژنتیک بدم ،کسی تا حالا شرایط منو داشته ؟اگر آزمایش ژنتیک ام مشکل داشته باشه جای امیدواری هست ؟؟

چرا امید نداشته باشی؟!

این شرایط به خاطر نطفه ضعیف به وجود میاد نطفه ضعیف هم می تونه بخاطر تخمک و اسپرم ضعیف باشه، باید اصلاح سبک زندگی انجام بدید.

دوم پیگیری بکنید ببینید مشکلی هست یا نه ...

ولی علاج تمام دردها درست زندگی کردن هست

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

هنوز این جنین هم تکلیفش مشخص نیست ناامید نباش

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا امید نداشته باشی؟! این شرایط به خاطر نطفه ضعیف به وجود میاد نطفه ضعیف هم می تونه بخاطر تخمک و ا ...

نمی‌دونم بخدا گیجم قبل بارداری هم من قرص تقویتی خوردم هم همسرم سبک زندگیمونم بجز تایم خواب بقیه اش تقریباً اوکی هست ،کاش معجزه بشه من از سقط دوباره می‌ترسم 

هنوز این جنین هم تکلیفش مشخص نیست ناامید نباش

دفعه قبل خیلی امیدوار بودم که حالش خوب میشه سه بار سونو رفتم و هر سه بار وقتی میگفتن شش هفته و سه روز دنیا رو سرم خراب می‌شد و اما این دفعه نمی‌خوام دیگه الکی امیدوار باشم

نمی‌دونم بخدا گیجم قبل بارداری هم من قرص تقویتی خوردم هم همسرم سبک زندگیمونم بجز تایم خواب بقیه اش ت ...

خودم هم تجربه اش رو دارم 

عزیزم امیدت رو از دست نده دلت رو شاد بگیر خدا رحم می کنه