2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ نوعی بود اریتمیت؟ اریتمی چیه اصن؟ با اکو مشخص میشه اگ ارتیمی داشته باشی؟

برای من بی خطر بود

اسمش رو نمیدونم اما انواع مختلف داره،دهلیزی بطنی و اینا

آریتمی یه جور اختلال در تپش قلب هست که مادرزادیه و یک رگ اضافه توی قلبِ

بعضی از انواع اریتمی حتی کشنده هم هست

برای من بی خطر بود ولی عمل کردم چون اذیت میشدم ضربانم تا ۳۰۰ هم میرفت

با اکو دقیقا نه،باید موقع تپش نوار قلب بگیری با اون مشخص میشه،اگه هم طولانی نیس تپش ها و فرصت نمیشه نوار بگیری باید هولتر ۲۴ ساعته بزاری که هروقت تپش گرفتی بتونه تشخیص بده اریتمیه یا نه

آریتمی یعنی همونی که انگار ضربان قلب واسه ی لحظه نا منظم میشه و محکم تر میزنه؟اریتمیت همیشگی بو ...

اره تقریبا همونه

همیشگی و غیرهمیشگی نداره،کسی که اریتمی داشته باشه از جنینی داشته تا وقتی ک عمل کنه

من خیلی تند تند،هفته ای ۳ الی ۴ بار به مدت ۲ ساعت تپش میگرفتم با شدت بالا

اما هیچ مشکلی بوجود نمیاورد فقط چون اذیت میشدم عمل کردم

برای من بی خطر بود اسمش رو نمیدونم اما انواع مختلف داره،دهلیزی بطنی و اینا آریتمی یه جور اختلال در ...

مادر زادیه؟

ینی شما از بچگی دچارش بودی؟

مگ اکو همه چیو معلوم نمیکنه؟ مگ رگ ها دریچه ها و غیره مشخص نمیشه؟

آقام دکتر قلب گفت ضربان قلبش نامنظمه باید بریم سی تی قلب بگیریم تو نوبت هستیم یعنی میشه آریتمی باشه ...

نمیدونم ممکنه باشه

عزیزم ایشالا که نیست ولی اگه بود اصلا نگران نباش،خیلی عمل راحتیه 

من ۱۶ سالمه انجام دادم دیگه،اونجا همه سن بالا بودن من از همه کوچیک تر بودم😅اصلا جای نگرانی نیست خیلی عمل راحتیه

مادر زادیه؟ ینی شما از بچگی دچارش بودی؟ مگ اکو همه چیو معلوم نمیکنه؟ مگ رگ ها دریچه ها و غیره مشخص ...

اره عزیزم چیزی نیست که بوجود بیاد،مادرزادیه

اره اکو همه چیو مشخص میکنه اما اریتمی فقط موقعی دیده میشه که تپش بیاد،وقتی حالت عادی باشه نمیتونه مطمئن شه که اریتمی هست یا نه

مادر زادیه؟ ینی شما از بچگی دچارش بودی؟ مگ اکو همه چیو معلوم نمیکنه؟ مگ رگ ها دریچه ها و غیره مشخص ...

من از بچگی تپش نداشتم که

از ۱۴ سالگی یه وقتایی دچار تپش میشدم اما خیلی کم

اخیرا خیلی پیش اومد

و طولانی مدت بود تپش هام حتی گاهی چندساعت هم میشد

دکتر گفت برای اینکه متوجه بشم اریتمیه یا نه،وقتی تپش گرفتم برم نوار قلب بگیرم

منم چون تپش هام طولانی بود راحت رفتم بیمارستان تو همون حالت تپش نوار قلب گرفتم و تشخیص اریتمی داد

اره عزیزم چیزی نیست که بوجود بیاد،مادرزادیه اره اکو همه چیو مشخص میکنه اما اریتمی فقط موقعی دیده می ...

اخه میدونی منی ک از بچگی ک ن 

ولی حدود ی ساله تپش قلب میگیرم و گاهی محکم میزنه و اینا میتونه اریتمی باشه یا نه؟

اکو گرفتم حدود دو هفته پیش گفت چیزی نیس ک ولی خب میترسم

اره تقریبا همونه همیشگی و غیرهمیشگی نداره،کسی که اریتمی داشته باشه از جنینی داشته تا وقتی ک عمل کنه ...

انشالله همیشه سلامت باشین❤️

من تا اونجایی که یادمه از یازده سالگیم هر چند وقت ی بار ضربانم واسه ی لحظه تغییر میکنه..اینجوری نیس که چند ساعت به طور مداوم تپش بگیرم فقط واسه ی لحظه انگار قلبم محکم تر میزنه..مثلا فرض کن تو پنج دقیقه چن بار این اتفاق میوفته..این آریتمی محسوب میشه؟بنظرتون نیازه بخاطرش دکتر متخصص برم؟خیلی اذیتم نمیکنه چون دیر به دیر اینجوری میشم

اخه میدونی منی ک از بچگی ک ن  ولی حدود ی ساله تپش قلب میگیرم و گاهی محکم میزنه و اینا میتونه ا ...

ببین اگه شدیدت و اذیتت میکنه پیگیری کن

اگه نه بخاطر اضطراب و این چیزا میتونه باشه

به هرحال اگه خیلی برات مهمه و میترسی میتونی بری کلینیک آریتمی تهران،من اونجا عمل کردم،دکترم واقعاااا عالی بود