2777
2789
عنوان

جیش نگفتن کودک

399 بازدید | 6 پست

دخترم یک وسال ونیم که بود دست شویی شو می گفت ولی الانکه دو سال چهار ماهش هست چند وقتی میشه اصلا دست شویی شو نمیگه.خیلی کلافه شدم.به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟؟

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هنوز خیلی زوده بهتره سه سالگی بگیریش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
والا درد منم هست پسرم هرموقع شلوارشو خیس میکنه میگه جیش دارم امروز 6بار شلوارشو خیس کرد اعصابم خورده ...

هووم.دقیقااا.خسته شدم.حرصم از اینجاست که قبلا می گفت حتی اکه یه قطره دیش داشت.کلا از پوشک گرفتع بودمش.ولی الان....

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  
خب هنوز خیلی زوده بهتره سه سالگی بگیریش

تو یک سال و نیمه گیش گرفته بودم.ولی الان باز دوباره 

والا درد منم هست پسرم هرموقع شلوارشو خیس میکنه میگه جیش دارم امروز 6بار شلوارشو خیس کرد اعصابم خورده ...

وااای توروخدا بگو چی شد خوب شد چرا ایجور شدن پسر منم اینجوره دوسال دسشویش خبر میکرد الان ک سه سالشه چندروز نمیگ

خداخودش به موقع همه چیو میده بهت