2777
2789
عنوان

گره شدید مو 🙇🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 17 پست

بگو ماسک  مو آرگان اویل ریو مخصوص موهای کراتینه و شامپو بدون سولفات وشونه اکستنشن بخره بره حموم اول موهاشو با شامپوی بدون سولفات بشوره بعد این ماسک بزنه نیم ساعت بمونه بعد همونجور که ماسک روموهاشه با شونه اکستنشن موهاشو کم کم شونه کنه گره هاش  همه باز میشه بجز این هیچ راهی نداره  

من موهام خشک و وز انقدرم دکلره کردم داغونه 

پر گره جوری که همینجوری باز نمیشه با همین راهکار گره هاشو‌باز میکنم 

بچم که کوچیک بود گاهی اوقات وقت نمیکردم‌وهامو شونه کنم چنان گره ای میفتاد که گریه ام میگرفت ولی بازش میکردم 

اگه ماسک مو ریو گیر نیاورد بگو یه ماسک موی خارجی بگیر ولی  دقت کن که هم ماسک وهم شامپو حتما بدون سولفات وبرای موهای کراتینه باشه

با این روش هیچ دردم نمیکشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواستی عکساشو برات بذارم  گفتی بیماری روحی داره ناراحت شدم خواهرمنم درگیر این غم بزرگ  ...

اگه میشه لطفا بذار

نمیدونم باید چکارش کنم

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم