2777
2789

عکس از شام بزارین ببینیم😍

عکس از اطرافتون کلن هر چی که دلتون میخواد🐾❤

ایمَه وَ جَهَنِم ترسِنِن چَمان ایرَه بِهِشتَه..!😹🚶‍♀️

نشستم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه رو تخت دراز کشیدم همسرمم داره پذیرایی فیلم میبینه

یکم پیش ناهار خوردیم شامم کدو بادمجون گوجه سیب زمینی سرخ کردم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خونه رو تخت دراز کشیدم همسرمم داره پذیرایی فیلم میبینه یکم پیش ناهار خوردیم شامم کدو بادمجون گوجه س ...

به به نوش جان❤

مریضی ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

ازصب تواتاق عزاگرفتم بانامزدم قهرم امروزم روزه بودم اذان یکم نونوکره عسل خوردم

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
شلغم شوهر پز  حتی اون سره درازشون رو نگرفته لطف کرده فقط شسته انداخته تو قابلمه🤣😂

شلغم تاریخی عمرتو میخوای بخوری خبر نداری😂😂