2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه دوستان بیاید

165 بازدید | 20 پست

یه مدته مدام گریم میگیره بی دلیل و خیلی دلم میگیره

دست و دلم ب کاری نمیره و حس میکنم زندگی خیلی پوچه و خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی خیلی ..هیچکسیو ندارم هیچکس واقعا.

حس میکنم تحمل زندگیم و آدمای اطرافمو ندارم و حس میکنم ب اندازه کافی زندگی کردم و دیگ دوست ندارم ادامه بدم زندگیو..

هیچ عدالتی وجود نداره و هیچ چیزی درست نمیشه..اینجوری حس میکنم ..

و میخوام بدونم اینا علائم افسردگی هست؟؟

نگید دغدغت چه مسخرس..

چون اصلا نمیشه تصور کرد من چه چیزای تو زندگی سرم اومده و چقد ادم بدبختیم از بچگی و.......

فقط من همیشه فکر میکردم خیلی قوی هستم و همش فکر میکردم هیچوقت مریض نمیشم. و نمیخوام باور کنم افسردگی حاد دارم 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلبه سودا . 

شبا دیر میخوابی ؟ بیخوابی و کم خوابی ، کار زیاد با گوشی یا کامپیوتر ، قهوه و چایی پررنگ  ، فست فود ، غذاهای کارخونه ای مث انواع سس ها  ، نوشابه و دلستر و ....

بعد تمایل به خوردن شیرینی ها داری ؟؟؟

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

من تمام حس هایی که گفتی دارم الان مدتیه  حس میکنم یه طرف بدنم بیحس شده و حرکت سخت می‌کنه 

..بدنم سوزن سوزن میشه .و یه چشمم داره عضلش بد کارمیکنه .نمیاونم خوب حرف بزنم .می‌خوام بت بگم خیلی فشار بیاری به خودت به روز من میفتی

درخواست دوستی ندین