2777
2789
عنوان

یکی به من بخشیدن رو یاد بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 71 پست
نیایش جان چطوری؟ روبه راهی؟

سلام‌عزیزم‌نه متاسفانه حالم‌ بده دچار حمله های عصبی میشم و‌تا به هوش ‌میام‌اورژانس بالای سرمه تمام موجودیتم‌دچار‌‌رنج وخشم‌شده خدا فقط خدا باید نگاهم‌کنه ودستمو‌بگیره وگرنه تموم‌میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام‌عزیزم‌نه متاسفانه حالم‌ بده دچار حمله های عصبی میشم و‌تا به هوش ‌میام‌اورژانس بالای سرمه تمام م ...

نیایش پستام رو دیدی من پارسال این موقع ها مردم روزی صدبار گریه کردم داد زدم نمیخاسم خودم رو بکشم بخاطر بچم بخاطر خونوادم موندم نابود شدم روز تولدم تو اینه نگاه کردم چیزی جز نفرت از خودم نمونده عصبی بودم که نرفتم هنوزم هستم 

اما راهمو عوض کردم رفتم بینیم رو عمل کردم دارم نقشه میکشم واسه ایده الی کامل این برای اون زخم روحی زنانگی که وقتی فهمیدم کسی تو کار فقط خاسم بدونم خوشگله یا نه نبود اما دیگه نمیخام هرگز این سوال تو ذهنم بیاد 

بعد خودم رو اروم میکنم به یه رویا هرشب باهاش میخابم لحظه های تلخ زندگیم رو باش تحمل میکنم به ایندم فک میکنم و اون رویا اینه که تمام نامردیش رو یه روز زجه میکنه و التماس که نرو ولی من میذارمش و میرم حتی مونده ۱ روز به مرگم

من موندم چون دختر من حقش نبود بی پدر بزرگ بشه چون حال دخترک با  اون همه تن نامرد خوبه چون دوسش داره چون بلهم بلند میخندن شادن چون پدر و مادرم ارومن فک میکنن من خوبم همسرم زیردست ارومه من موندم چون بقیه خوبن تحمل میکنم و بعدش شده ۱روز اندازه روز بخاطر خودم و دلم ترکش می کنم اونطور بدموقع و اوج نیازش بهم که تمام شوک اون روزا دردای سالای موندنم تسویه شه

...

پس اگه موندی یه دلیل واسه موندن ببین یه رویا واسه فردا تا درد این روزات سبک شه

سلام‌عزیزم‌نه متاسفانه حالم‌ بده دچار حمله های عصبی میشم و‌تا به هوش ‌میام‌اورژانس بالای سرمه تمام م ...

خدا همیشه شکل عجیب غریبی نمیاد شاید بودن خدا پیاما حال منه که با با پین و گچ بینی ندیده و نشناخته یهو میوفتم تو فکرت بهت پیام میدم باهام حرف بزن پی وی شمارمو میدم اینقدر حرف میزنیم تا سبک شی

خدا همیشه شکل عجیب غریبی نمیاد شاید بودن خدا پیاما حال منه که با با پین و گچ بینی ندیده و نشناخته یه ...

عزیز دلم تا همین لحظه ی نیمه شب هم در گیر‌درو‌رنجم‌

بهت درخواست‌دوستی دادم 

خدا همیشه شکل عجیب غریبی نمیاد شاید بودن خدا پیاما حال منه که با با پین و گچ بینی ندیده و نشناخته یه ...

عزیزمهربونم‌اره واقعا گاهی خدا یه آرامشه به شکل همدردیه یه دوست مثل شما ❤️

نیایش پستام رو دیدی من پارسال این موقع ها مردم روزی صدبار گریه کردم داد زدم نمیخاسم خودم رو بکشم بخا ...

من اخه اینکه از چشمم افتاده از هرچیزی بیشتر عذابم‌میده برام یه ابهت خاصی داشت

هرلحظه به فکر انتقامم ولی هنوز آمادگی وقدرتشو ندارم نه دلم میخواد بمیره نه زنده باشه 

تازه چند روزه ازخونه میزنم بیرون وخرید میکنم و بخودم محبت میکنم یساعت خوبم دوباره بهم میریزم میترسم این غصه ها منو ازپا دربیاره مخصوصا اینکه پونزده سال از بزرگ‌ترین مشکلاتم با احدی صحبت نکردم 

خودکشی کرد خیانت بی توجهی ووو

وعجیب ‌نفرت انگیز اینجاس که میگه منوببخش و دوستت دارم ایناوکه میگه نمیدونم چیکارش کنم که نابودشه

دوست عزیز اول توکلتون به خداباشه. ببینید این قضیه سرمنشاء از کجاست چز شد که این اتفاق افتاد حتما به مشاوره یا روانشناس مراجعه کنید تا مشکتونو ریشه یابی کنه اگه خودتون با خودتون صادق باشید میتونید بفهمید مشکلتون از کجا نشست میگیره بعدش .بخشیدن یه امر مثبته گفتن اگر نبخشی به آرامش نمیرسی اگر هم نبخشی داعم باید زجر بکشی بشین با خودت فکر کن ببین چشم کاری کردی یا شوهرت چکار کرد این اتفاق تو زندگی شما رخ داد  یکم سخته ولی هیچ وقت دیر نیست برای درست شدن واگر طرف مقابل بازهم اسرار وپافشاری به کارهای اولیه دارد با منطق باشون صحبت کنید رابیرون کنید که برگردن به زندگیشون واگر نشد تصمیم باخودتونه...

(هیچی به راستی و درستی نمیرسه)
دوست عزیز اول توکلتون به خداباشه. ببینید این قضیه سرمنشاء از کجاست چز شد که این اتفاق افتاد حتما به ...

مرسی عزیزمهربونم‌ وقت گذاشتی وکامنت گذاشتی سرمنشاش  به گفته روانشناس خودشیفتگیه چون‌از سال اول‌ ازدواج‌متوجه شدم ولی اینبار خیلی بدجور‌بود وداره همه کار میکنه من حالم‌خوب بشه منم دارم‌روی‌خودم‌کارمیکنم که از هیچکس دیگه بت نسازم تقصیر اون‌نبود تقصیر من بود که اونو خیلی تو ذهنم بزرگ کرده بودم وفکرمیکردم جز من کسی رو حتی نگاه هم‌نمیکنه اون مقصر افکار و‌باور‌من‌نیست،من دردها کشیدم ولی درس‌های زیادی هم گرفتم هردومون‌نشستیم‌سر زندگیمون ولی کلا روند زندگیمون تغییر کرده ‌وشاید حتی مثبت شده

مرسی عزیزمهربونم‌ وقت گذاشتی وکامنت گذاشتی سرمنشاش  به گفته روانشناس خودشیفتگیه چون‌از سال اول‌ ...

خوشحالم که متوجه شدین .  خیلی جاها ما خودمون مقصریم خودم شخصا تجربه کردم  دقیقا

زندگی بخیر ونیکی براتون آرزو دارم

دارم عزیزم

خب پس ببتخشش خود شوهرتم نادمه که

با طلاق شاید مستقل بشی و ازاد

ولی زندگی بچه رو نابود میکنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من حق طلاق و خونه روگرفتم  خیالم راحته الان از ایندم نمیترسم چه غلطو تکرارکنه چه نکنه

چطوری تونستی بگیری خونه رو.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چطوری تونستی بگیری خونه رو.

از قبلش شک‌کرده بودم وحق طلاق رو‌گرفته بودم‌ازش وقتی متوجه ارتباطش شدم فقط مدارک‌رو‌بردم‌ورفتم‌دنبالش بردم دفترخونه اونم‌ براحتی ولی با حال داغون اومد

فدای مهربونیت زندگیتون‌پراز مهرو‌آرامش🙏

ببخشید من نظراتون خوندم .   مراقب خودتون باشین . از خدا براتون آرزوی خوشبختی میکنم انشاالله