2777
2789
عنوان

خواستگارتون این حرفو بزنه نمیزنید تو دهنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه به شوخی میگه بیا خونم خودت باید بهتر بشناسیش چون شماها هم نسل و هم دوره های خودتونو بهتر میفهمین که حدشوخی رو تا چه اندازه باید نگهداری.. زمان ازدواج ما دهه شصتی هاکه میشه حدود دهه ۸۰ و بهش میگفتن هول بودن...و در مورد دوم باید بگم آدم ترسویی بنظر میاد

تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............

نمیدونم هر کی نظر خودش رو داره ولی یه خواستگار داشتم اونم به من اویل میگفت بیا خونمون بعدش من جدی نگرفتم گفتم چیزی نیست و حرفای دیگه اشو زد

اون میترسع تو ازدواج کنی باهاش بعد طلاق بگیری که هم میگه ۱۴ تا سکه هم میپرسه ببینه اهل طلاق هستی یا نه

یا اینکه میخواد ببینع اگه یه زمان چیزی شد میتونی طلاق بگیری یا نه

یکم بیشتر اشنا شو دیدی به درد نمیخوره تموم کن

همه جوره منفیه هم پرو هم خسیس هم خودشیفته

حالا اولش خودشو کشت که آیا اصلا من تایپ شما هستم؟

بهش گفتم اگه حس میکردم که نیستین همون اول رد میکردم خر کیف میشد

الان که یکم ادامه دار شده حس کرده من کشته مردشم اینجوری میکنه

نمیدونم هر کی نظر خودش رو داره ولی یه خواستگار داشتم اونم به من اویل میگفت بیا خونمون بعدش من جدی نگ ...

دقیقا میگه مهریه زیاد بدم که بعد منو بندازی زندان

یا به شوخی میگه بعد میخوای بری تیبا بخری با پول مهریه

واقعا حس میکنم یه تختش کمه

ردش کن هم سر مهریه چرتو پرت میگه هم میگه بیا خونم

بگو گوه خوردی بیام خونت

این اصلا اسمش امتحان کردن نیست. آدم وقتی میخواد کسی رو امتحان کنه تمام جوانب رو میسنجه

مثلا با خودش میگه خب من اینو بپرسم و جواب دختره منفی بود فهمیدم دختر خوبیه. خب بعدش چی؟

اون پیش خودش نمیگه این چه پسر هولیه؟ خب بعدش بهش بگم امتحان بود؟

خب معلومه دختری که این درخواستو بشنوه رد میکنه. پس چنین ریسکی برای امتحان نمیکنه.

اما ممکنه مثلا بپرسه اگر دوس پسر قبلا داشتی آیا خونشون هم رفتی یا نه