2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام خیلی....

220 بازدید | 16 پست

خسته شدم از دست همشون

از دست مادرشوهرم که هی هی کار میکنه کار میکنه برای دخترش بعد هی که مریض میشه ماها رو اسیر میکنه

از زور کار زیاد حالش بد میشه ،و اونوقت اینا یکاری میکنن که انگار مریضی نا علاج گرفته،دارن هر ماه سونوگرافی از کا بدنش و سی تی اسکن و آندوسکوپی میکنه،فکر کنید ها هر چند ماه ها،نه هرماه ،جواب ها هم همیشه سالم و خوبه

باز میاد میگه آخ دلم،شوهر من باید بدوعه ببرمش توی بیمارستان های خصوصی و هزینه های گزاف

همش الکی

نگین مادره،اگه مادر بود اینقدر کار نمیکرد مال کسی،اینقدر یه درد از زور خستگی رو گنده نمی‌کرد

خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ میشه کرد بیخیال بود باید

نمیشه دیگه بریده ام

الان میگه برو خونه مادرت من اینجا باشم،اگه یبار آزمایش ها یه چیزی نشون میداد دلم میسوخت

ولی وقتی همه چی اوکیه حالش از من بهتره،چرا واقعا؟؟؟؟

هرماه آندوسکوپی و سونوگرافی  و سی تی اسکن؟؟؟؟

به شوهرت بگو وظیفه تو هست ببریش، منو اسیر نکن

مادر شوهر خودم همینطوری بود، در حدی که سالی دو سه بار بستری میشد و کبابمون کرده بود، فقط هم منو شوهرم میگردوندیمش، تا اینکه پدرشوهرم کاری مرد که قطع ارتباط کردیم، مریضی تموم شد چون ناز کش نبود، ما نمی‌رفتم خونشون، پیام فرستاد سرطان خون بدخیم گرفتم و دارم میمیرم، انقدر خاله های شوهرم زنگ زدن، رفتیم دیدنش، به محض اینکه رفتیم سرطان خوب شد

به مریضی بقیه هم کار دارین  عجب

من کار ندارم اونا با مریضی الکیشون میاد وسط زندگی من؟؟؟؟چه حالی میشه خونه ات فرش نداشته باشه موکت باشه ،بعد۱۲ میلیون هرماه پول آزمایش های الکی باشه ؟؟؟؟

از جیب تو بچه هات بره؟؟؟؟

لابد دلش میخواد دور و بری ها بهش توجه کنند و راه دیگه ای جز مریض جلوه دادن بلد نیست.  مدل دیگه ...

این خیلی کهر میکنه،میره خونه دخترش بشور و بساط میکنه،از زور خستگی مریض میشه

بعدش میگن پسری وظیفه توعه

اصلا دلم نمیخواد حالش رو بپرسم،اینقدر الکی بوده و همه چیز خوب بوده

به شوهرت بگو وظیفه تو هست ببریش، منو اسیر نکن مادر شوهر خودم همینطوری بود، در حدی که سالی دو سه بار ...

حالا شوهر منم میدونه چیزیش نیست ولی نمیتونه بیخیال شه

میاد گریه و خسته شدم رو به من میگه بعد هی میدوعه مال اونا،میگه چیکار کنم نب مش فکر میکنه براش کاری نمیکنم

من کار ندارم اونا با مریضی الکیشون میاد وسط زندگی من؟؟؟؟چه حالی میشه خونه ات فرش نداشته باشه موکت با ...

از کجا میدونی الکیه

مگه تو بدن اونی؟

بعدم مشکل شما با بشور و بساب خونه‌ی دخترشه یا مریضیش

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
از کجا میدونی الکیه مگه تو بدن اونی؟ بعدم مشکل شما با بشور و بساب خونه‌ی دخترشه یا مریضیش

توی بدنش نیستم،اگه چیزی باشه توی ازمایش،سونوگرافی،اسکن شکم،عکس از شکم،کولونوسکوپی و ... اینا مشخص میشه،یه چیزی ایراد دار میشه،وقتی خداروشکر همه چیز سالمه ،پس چی نتیجه میگیری؟

وقتی خود دکتر میگه خانم غذات رو رعایت کن و استراحت داشته باش،چی نتیجه میگیری

وقتی کل پروسه رو هرماه داره انجام میده و سالمه خودتت چی میگی؟؟؟

آره مشکل با بشور و بساب خونه دخترشه چون اونجا کا  میکنه مریض میشه میفته گردن ما

امیدوارم یکی همینجوری سر راهت قرار بگیره تا بفهمی یعنی چی