2777
2789
عنوان

وقتی که احساس تنهایی میکنین برای بهبود حالتون چیکار میکنید :)))💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3468 بازدید | 38 پست
خدا نگه داره برات عزیزم خیلی قدر شو بدون خواهر بهترین نعمت دنیاست  من خواهر ندارم اینو میفهمم ...

😔واقعا خواهر نداشتن خیلی بده

مرسی عزیزم اره واقعا هم رازم رازشع همم میدونم از تح دلش دوس داره نامردی نمیکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یکی میزدم تو صورتش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

رفتارتو باید اصلاح کنی باهمه یک جور نباید برخورد کنی و انتظار تشکر هم نباید داشت درد داره ولی حقیقته

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

اول یکی بزن تو دهنش بعد اینکه 

من از وقتی یادم میاد تنها بودم به این تنهایی عادت کردی 

به این باور برسی که آدما میان و میرن فقط خودتی با هات میمونه اونموقع تنهایی اذیتت نمیکنه 

فکر کنم تو کل زندگیم بارها تجربه کردم ! برای من این حالمو خوب کرد که شروع کردم وقتمو گذاشتم رو خودم به خودم می‌رسیدم فیلم و خوراکی و مراقبت پوستی و اینکه سعی کنی تو همه چی پیشرفت کنی بدون اون طرف که خودش بگه ایکاش دوستیتونو بهم نمی‌زد 😉 

رفتارتو باید اصلاح کنی باهمه یک جور نباید برخورد کنی و انتظار تشکر هم نباید داشت درد داره ولی حقیقته

من انتظار تشکر نداشتم... فقط انتظار داشتم بهش لطف میکنم

بهم توهین نکنه دیگه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من انتظار تشکر نداشتم... فقط انتظار داشتم بهش لطف میکنم بهم توهین نکنه دیگه..

خب همیشه برا خودت ارزش قائل بشی خود به خود رفتارات درست میشه میدونی بعد از چند بار محبت اگه جواب کسی توهینه بهش بگو تشکر کن تو چشماش زل بزن بگو تشکر کن بگو یه ممنون گفتن درد نداره ببین من میگم ممنون تو هم بگو ممنون مثل بچه‌ها یادش بده تو دهنش بچرخه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
کل جونم رفت از بس گریه کردم بیشتر از این گریه کنم  مادرم متوجه میشه ، ببینه من گریه میکنم حال ...

عزیزم یه نصیحتی بهت میکنم آویزه گوشت کن عزیز...دورجماعت رفیق ودوست رویه خط قرمزبکش نمیگم معاشرت نکن یه حدی براش بذار درضمن لطف مکررعاقبت میشه حق مسلم

فقط ی دوست داشتم اونم بهش گفتم نمیتونم تحملت کنم بای بعدش احساس سبکی بهم دست داد الانم به تنهایی عادت کردم باهاشم اوکیم مجبور نیستم چرت وپرتای دخترا رو درمورد رلشون یا اندامشون وآرایششون گوش کنم تفریحات خودمو دارم واوکیم عااااشق تنهایمممممممم

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن