2777
2789

امروز میخوام برم واسه گذاشتن براکت ... بی حسی میزنن؟ چه نکاتی رو باید بدونم که به دردم بخوره لطفا بگین

عشق سالهای کرونا... پسرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره اولش ک  روی دندونت میچسبونه بذار یه شب بگذره با گریه میخوابی😂😂😂

یعنی با مسکن هم خوب نمیشه؟ ژلوفن اینا مثلا؟ بچه کوچیک دارم نمیتونم درد بکشم حوصله ندارم 😭😭😭

عشق سالهای کرونا... پسرم 

وقتی میزاره هیچ دردی نداره از فرداش دردت شروع میشه دندونات ب صورت چرخشی درد میگیره یعنی هر روز ی جای دندونات درد میگیره 

بهداشت دهانتو رعایت کن چون اگه خوب نرسی بعدا ی عالمه دندون پوسیده برات میمونه

حق گوی اعظم😎
یعنی با مسکن هم خوب نمیشه؟ ژلوفن اینا مثلا؟ بچه کوچیک دارم نمیتونم درد بکشم حوصله ندارم 😭😭😭

چرا با مسکن خوب میشه 

فقط اگ توان مالیشو داری مسواک برقی بخر واقعا عالیه 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
وقتی میزاره هیچ دردی نداره از فرداش دردت شروع میشه دندونات ب صورت چرخشی درد میگیره یعنی هر روز ی جای ...

اگه مسواک مخصوص رو مرتب بزنم خراب نمیشه دیگه دندونام؟ تازه دندونامو درست کردم 😩

عشق سالهای کرونا... پسرم 
اره من ولی نمیخوردم تحمل میکردم دردش اونقدر زیاد نیس

یه پسر کوچیک دارم که باید بهش رسیدگی کنم با درد نمیتونم اابته تحمل دردم تازگیا کم شده 😢😢😢

عشق سالهای کرونا... پسرم 
مسواک برقی خوبه ؟ اگه خوب باشه خب میخرم 

اره برند اورال بی مدل کراس اکشن 

من دکترم بهم گفت خریدم اون موقع ک من گرفتم خیلی ارزون بود 

ولی دیگ خیالت راحته دندونات خراب نمیشن اگ هرشب ازش استفاده کنی خیلی عمقی تر تمیز میکنه دندونا رو 

دیگ مسواک معمولی قبول نداری بعدش😂

یه مسواک بین دندانی هم هست حالا دکترت حتما میگ بهت 

اونم باید بخری 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا